Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 27 Φεβρουαρίου.

«ΘΡΥΛΕ ΘΥΜΗΣΟΥ…», γράφει το ΦΩΣ κι έρχεται στο μυαλό «ο επικός θρίαμβος του 2015 στο «Εμιρέιτς» και το αλησμόνητο 3-2 του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ!

Στιγμές από το Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-3. Η γκολάρα από το κόρνερ του Φορτούνη, η μεγάλη απόδοση του Πάρντο, το τελικό «χτύπημα» του Φινμπόγκασον. Όλες οι λεπτομέρειες εκείνης της μυθικής βραδιάς * Ορόσημο για την ιστορία του συλλόγου και «οδηγός» για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του ενόψει της σημερινής μεγάλης προσπάθειας.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου

Το ΦΩΣ προσθέτει: «ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ! - Στο «Εμιρέιτς» ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει απόψε (22.00, CS2) να… τρελάνει την Ευρώπη και να αποκλείσει την Άρσεναλ * Με Σισέ και τους δέκα της Τούμπας οι «ερυθρόλευκοι» * Πρόβλεψη για χιονόπτωση σήμερα το πρωί στο Λονδίνο.

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ - Πάνω από 5.500 οπαδοί των Πειραιωτών θα βρίσκονται απόψε στις κερκίδες του «Εμιρέιτς» και «Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ - «Κανείς δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό» * «Έχουμε πίστη για την πρόκριση».

«Γιατροί χωρίς σύνορα», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Εκτόνωση στη ΣΕΦ», θέλει η Πράσινη.

«Για πάντα ένας από εμάς», σύμφωνα με την Ώρα.

«Όλοι φταίμε», το συμπέρασμα στη Metrosport.

«Κώστα, εδώ είναι το σπίτι σου», λέει η Live Sport.

«Γαμπρός στο Λονδίνο», κατά τη Sportime, «Braveheart», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα