Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 6 Μαρτίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 6 Μαρτίου.

Για «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!», κάνει λόγο το ΦΩΣ, και αναφέρει: «Ένοχοι» ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας και από το Πρωτοβάθμιο Όργανο της Λίγκας - Τιμωρήθηκαν όμως με αφαίρεση βαθμών (-7 ο «Δικέφαλος», -12 οι Ακρίτες), με την πρωτοδίκη να αποφασίζει βάσει της τροπολογίας-εξπρές της κυβέρνησης. - Υποβιβασμό και στη χειρότερη περίπτωση ακόμα και αποβολή από τις επαγγελματικές κατηγορίες προέβλεπε ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ.

Επίσης, το ΦΩΣ κάνει αναφορά στην «Αντίδραση ΠΑΟΚ και Σαββίδη για το -7 - «Θα επιμείνουμε στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης» ανέφερε η ΠΑΕ, ενώ ο γιος του μεγαλομετόχου έγραψε στα σόσιαλ μίντια: «Με το γαυροσύστημα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ειδικά όταν είσαι μόνος σου - CAS…»

Επίσης, στο ΦΩΣ: «ΒΑΡΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΓΙΑ ΑΕΚ - «Κόλαφος» η έκθεση του παρατηρητή - «Ένας μη διαπιστευμένος φίλαθλος της ΑΕΚ έπιασε τα γεννητικά όργανα του πρώτου βοηθού» έγραψε. Έκανε λόγο επίσης για χαστούκι του ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ στον ΚΑΡΥΠΙΔΗ! - Ορατός ο κίνδυνος «λουκέτου» στο ΟΑΚΑ στα πλέι οφ».

Κι ακόμα στο ΦΩΣ: «ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! - Υπέγραψε ο Ματιέ Βαλμπουενά το νέο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, με διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2021».

«Μέγα σκάνδαλο», ο τίτλος στον Πρωταθλητή

«Νύχτα ντροπής», για την Πράσινη

«Το χρονικό της μεγάλης σφαγής», καταγράφει η Ώρα.

«Πετάξτε τους εκτός Ευρώπης», ζητά η Metrosport.

«Αυτό είναι κατάντια», λέει η Live Sport.

«Μαύρη μαυρίλα», για τη Sportime, «Φωτιά» για τη θέση 2, για τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα