Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 11 Μαρτίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 11 Μαρτίου.

«Η ΡΕΛΑΝΣ ΤΟΥ ΖΟΣΕ!», λέει το ΦΩΣ και αναφέρεται στο γεγονός ότι ο «ΣΑ ήταν παίκτης του Νούνο Εσπίριτο στην Πόρτο, αλλά πάντα στη σκιά του Κασίγιας».

Επίσης το ΦΩΣ κάνει λόγο για «ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ - Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για την αυριανή έφεση στην ΕΠΟ, την ώρα που το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την αίτηση προσωρινής διαταγής του ΠΑΟΚ - Σήμερα η εκδίκαση στο Διαιτητικό της Ομοσπονδίας για το θέμα τής μη τιμωρίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, επειδή προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια».

Επίσης στο ΦΩΣ: «Ο ΓΑΛΛΟΣ ΤΟΥΡΠΕΝ διαιτητής στο αυριανό παιχνίδι - ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ για τα χθεσινά ΓΕΝΕΘΛΙΑ του Ολυμπιακού - ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΙΑ ΘΕΣΗ - Συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους στον Ρέντη και στην προετοιμασία του αγώνα με τη Γουλβς - Τι σχεδιάζει ο Μαρτίνς, μετρημένα κουκιά η ενδεκάδα - Η αγωνία του κόουτς για τις κίτρινες κάρτες».

Κι ακόμα στο ΦΩΣ: «ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΣ» - Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό και τις εξετάσεις στον Ρέντη και «ΤΑ «ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ -Ποια ματς έχει παίξει χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τι έχει κάνει. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! - Γιατί ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ότι είναι θετικός στον κορονοϊό - Στην Αγγλία βρισκόταν εδώ και δύο εβδομάδες ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ - Στο «Εμιρέιτς» είδε τελευταία φορά τους παίκτες του Ολυμπιακού. - ΣΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι σε Ρέντη και ΠΑΕ.

«Νικητής και σ' αυτή τη μάχη», ο τίτλος του Πρωταθλητή.

«Εδώ και τώρα Παναθηναϊκός, αλλιώς σκούπα και φαράσι», προειδοποιεί η Πράσινη.

«Πιο ψηλά την ΑΕΚ», επισημαίνει η Ώρα.

«Γκρεμίστηκε η κόκκινη προπαγάνδα», για τη Metrosport.

«Ξεδιάντροπη ευρωλίγκα» και «Βράχοι», ο διπλός τίτλος της Live Sport.

«Δώρο», σύμφωνα με τη Sportime, «Κόκκινος συναγερμός», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα