Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 27 Μαρτίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής 27 Μαρτίου.

«ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΣΑ», γράφει το ΦΩΣ και εξηγεί: «MONO «ΑΘΩΑ» δεν είναι τα ρεπορτάζ σε Αγγλία και Ισπανία περί ενδιαφέροντος ομάδων για την απόκτηση του Πορτογάλου γκολκίπερ και μεταγραφής του σε κορυφαίο πρωτάθλημα το καλοκαίρι - Ο μεγαλοατζέντης ΖΟΡΖΕ ΜΕΝΤΕΣ βλέπει στο πρόσωπο του ΣΑ τον... «επόμενο Ποντένσε», είτε για το ερχόμενο είτε για το καλοκαίρι του 2021 - Εμπόδιο για τους ενδιαφερόμενους η πολύ υψηλή ρήτρα του παίκτη.

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Η ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΣ - «Δεν έχει τύχη η Λοκομοτίβ, προτιμά Ολυμπιακό» παραδέχτηκαν οι Ρώσοι - Μία πρόταση από την Αγγλία μπορεί να μπλέξει σοβαρά την κατάσταση με το θέμα της ανανέωσης του 50χρονου τεχνικού - Δεν έχει τίποτα στα χέρια του ο Μαρτίνς από Πρέμιερ Λιγκ.

Εππίσης το ΦΩΣ κάνει λόγο για «Πολιορκία!», καθώς «η… μισή Ευρώπη στρώνει χαλί με πολλά εκατομμύρια για τους Τσιμίκα, Καμαρά, Σισέ και Μπα - Κανέναν δεν θέλει να χάσει ο Πέδρο Μαρτίνς, τι εισηγείται και ποια η πρόθεση του Ολυμπιακού».

«Οι 4 Έλληνες που θέλει ο θρύλος», σύμφωνα με τον Πρωταθλητή.

«Ο ΠΑΟ θα γυρίσει», η δήλωση Ρότσα στην Πράσινη.

«Μοναδική και σπάνια», κατά την Ώρα.

«Εκτιμήστε τη ζωή», η προτροπή Κρέσπο, στη Metrosport.

«Ιούλιος με πρωτάθλημα», η πρόβλεψη της Live Sport.

«Ψαλίδι», βλέπει η Sportime, «Ομάδα για τίτλο», η Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα