Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 1 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 1 Απριλίου.

«Τι θα κάναμε αν έξω ΕΠΕΦΤΑΝ ΒΟΜΒΕΣ;», ο τίτλος στο ΦΩΣ. Ο 25χρονος Ιταλός ΤΖΟΡΝΤΑΝΟ ΜΠΟΤΣΑ, μέλος του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μιλά στο «ΦΩΣ» για τη ζωή του στη χώρα μας και πώς αντιμετωπίζει τον κορονοϊό η οικογένειά του στη Ρώμη. Η πρώτη του εμφάνιση σε σχολή χορού πριν από 15 χρόνια με τη φανέλα της Ρόμα και ο λόγος που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό!

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΠΟΙΟΙ… ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ - Τι γίνεται με το ρόστερ του Ολυμπιακού, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο που το χρησιμοποίησε ο ΜΑΡΤΙΝΣ - Από τον Χριστοδουλόπουλο και τον Τοροσίδη έως τον Μορ και τον Μπρούνο. ΡΟΥΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΜΙΚΑ - Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει βάλει στο… μάτι τον διεθνή αριστερό μπακ».

Επίσης, στο ΦΩΣ: «ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΜΙΑ ΠΩΛΗΣΗ - ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ δεν θέλει να χάσει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός - Το πολύ μία αποχώρηση θα γίνει και αυτή θα εξαρτηθεί από το ύψος της προσφοράς ή από τη στάση του παίκτη - Ποια η τακτική των τελευταίων τριών ετών - Πλήρη γνώση έχουν στο λιμάνι για το πρέσινγκ ξένων ομάδων σε ΣΑ, ΤΣΙΜΙΚΑ, ΚΑΜΑΡΑ και ΣΙΣΕ - ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ... ΚΟΥΓΙΑΤΕ έχουν ξεχωρίσει στη Β’ Γαλλίας οι Πειραιώτες - ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ, στην κορυφαία πεντάδα Μαροκινών στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβισιόν!

ΕΡΓΑΝΗ: Ανοιξε η πλατφόρμα για τους εργαζόμενους -Ετσι θα πάρετε τα 800 ευρώ

«Αυτοί θα τρελάνουν το Σαμπιονά», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Μάγκας μέχρι τ' άστρα», θυμάται η Πράσινη.

«Πάντα ζεστή για Τάνκοβιτς», σύμφωνα με την Ώρα.

«Ξεχάστε τις ελληνικές μαγκιές, εδώ ο κόσμος πεθαίνει», στη Metrosport.

«Αυτό είναι το σχέδιο», κατά τη Live Sport.

«Ρεαλιστές», σύμφωνα με τη Sportime, «Γαλλική φινέτσα», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα