Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 12 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 12 Απριλίου.

Πολλά και διάφορα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Κυριακής 12 Απριλίου.

«Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ... ΑΚΡΩΝ!», είναι ο τίτλος στο ΦΩΣ: «Τι έχει στο μυαλό του ο ΜΑΡΤΙΝΣ για τις επιθετικές πτέρυγες στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Η σύγκριση παικτών που έχουν προταθεί (Σεμέντο, Φερνάντες, Πλασέτα), τα «κρυφά χαρτιά», η εγγύηση των Βαλμπουενά, Μασούρα και η προσδοκία για Ραντζέλοβιτς - Με ποιους δούλεψε ο Πορτογάλος αυτήν τη διετία - Πλήρης ανάλυση για τους εξτρέμ του Θρύλου»

Ακόμα στο Φως: «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ - «ΤΣΙΜΙΚΑΣ; ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...»
Η παραδοχή του τεχνικού της Ίντερ, ΑΝΤΟΝΙΟ ΚΟΝΤΕ, για τον άσο του Ολυμπιακού - Με δική του εντολή είχε στείλει «κατάσκοπο» στην Ελλάδα στα ματς με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ - Υπάρχει όμως ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ που οι «νερατζούρι» ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ στην παρούσα φάση να μπουν «σφήνα» σε ΝΑΠΟΛΙ και ΛΕΣΤΕΡ».

Κι ακόμα, «Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΪΦΗ - Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του 26χρονου Κύπριου στόπερ της Σταντάρ Λιέγης, αλλά δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση - Το σημείο-κλειδί για τον ΣΕΜΕΔΟ και τις διαθέσεις της Μπενφίκα - Χαμός και χθες στην Πολωνία για τον ΠΛΑΣΕΤΑ!».

Επίσης στο Φως: «ΘΡΥΛΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ»! - Ο εξαίρετος επιστήμονας δόκτωρ Γεώργιος Σκάρπας μιλά στο «ΦΩΣ» για τον φονικό κορονοϊό, τον λατρεμένο του Ολυμπιακό και την «εφημερίδα-σύμβολο», ενώ εκδηλώνει τη σιγουριά του ότι η πανδημία θα ξεπεραστεί».

«Φέρνει "Ποντένσε"», λέει ο Πρωταθλητής.

«"Φτερά" δίπλα στους ηγέτες», σύμφωνα με την Πράσινη.

«Το μέλλον είναι... ΑΕΚ», εκτιμά η Ώρα.

«Μου λείπουν οι 30.000 πιστοί», στη Metrosport.

«Εξάστερος 2020-21», η προαναγγελία στη Live Sport.

«Επαφή», κατά τη Sportime, «Αυτή είναι η αλήθεια», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα