Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 22 Απριλίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 22 Απριλίου.

«ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…» - Συγκλονιστικός ο ΑΜΠΝΤΕΣΛΑΜ ΟΥΑΝΤΟΥ μιλά στο «ΦΩΣ» 13 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Ο παλαίμαχος Μαροκινός αναφέρεται στη σύζυγό του, στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, στο «Καραϊσκάκης» και στον «φανατικό Ολυμπιακό» γιο του!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ προκαλεί η περιγραφή του για τις «συνθήκες σύγχρονης σκλαβιάς» που βιώνουν οι εργαζόμενοι στο Κατάρ ενόψει του Μουντιάλ του 2022, γι’ αυτό πρωτοστατεί για να αλλάξει ο εργατικός νόμος στον Περσικό Κόλπο!

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ!» - Ο πιλότος του Ολυμπιακού, Ζήσης Πεχλιβανούδης, μιλά στο «ΦΩΣ» - Ανέκδοτες ιστορίες από τις πτήσεις με ποδόσφαιρο και μπάσκετ - Γιατί δεν προχώρησε η αγορά αεροσκάφους από τους Πειραιώτες - Τι λέει για τα νέα δεδομένα λόγω κορονοϊού, τις αποστολές σε Κίνα και Ινδία και πότε θα επανέλθει η αγορά.

Επίσης στο ΦΩΣ: ΠΑΝΟΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ: «Ο Θρύλος είναι τρόπος ζωής!» - Επίδειξη τρομερής… Ολυμπιακοφροσύνης από τον διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής στο «Σωτηρία», το μεγαλύτερο νοσοκομείο του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τον κορονοϊό - Τι λέει ακόμα για την πανδημία και το κάπνισμα και γιατί φωνάζει για τον διορισμό νέων γιατρών στο ΕΣΥ

Κι ακόμα στο ΦΩΣ: «ΣΤΟΙΧΗΜΑ» Ο ΛΟΒΕΡΑ, αλλά «ΚΑΙ ΜΠΟΥΑ ΚΑΙ «ΜΑΤΙΕ»!».

«Θέλουν Θρύλο, Σιόβας, Μήτρογλου», υποστηρίζει ο Πρωταθλητής.

«Λαχτάρα για τίτλους και Ευρώπη», από τον Διούδη μέσω της Πράσινης.

«Το "κλειδί" για τους... 3», έχει η Ώρα.

«ΕυρωΠΑΟΚ, νέα Τούμπα», οραματίζεται η Metrosport.

«Ραντεβού Αλαφούζου με Ισνούα» και «Ναι, συγκεντρώνει στοιχεία πολυϊδιοκτησίας», οι δύο τίτλοι της Live Sport.

«Παρών», δηλώνει ο Βιεϊρίνια κατά τη Sportime, «Στη σέντρα!», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα