Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 11 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Δευτέρας 11 Μαΐου (11/5).

Το ΦΩΣ κάνει λόγο για «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΤΡΕΜ! - Ραγδαίες εξελίξεις χθες, καθώς ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ακόμη έναν ακραίο επιθετικό που είναι πιο ψηλά στη λίστα από τους ΚΟΥΡΤ, ΜΠΟΥΑ και ΖΟΤΑ. «Τον πρώτο λόγο η Τραμπζονσπόρ για ΜΠΕΝΣΑΡΚΙ» λένε οι Τούρκοι, αλλά έμπλεξαν πάλι τον Ολυμπιακό. ΕΒΔΟΜΑΔΑ εξελίξεων για ΟΜΑΡ, ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ - Ακολουθούν οι ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ και ΑΒΡΑΑΜ - Τα ευχάριστα περιμένει και ο ΧΑΣΑΝ».

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «ΠΥΡΙΝΗ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ! - «Απαιτούμε να τελειώσουν οι διοργανώσεις στα γήπεδα, εφόσον μας το επιτρέψουν * Δεν μας βαραίνει καμία ντροπή τύπου Γουέμπλεϊ ή χούντας, ούτε υποβιβασμού στη Β’ Εθνική».

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΦΟΥ - Γιατί ο ΜΑΡΤΙΝΣ αποφάσισε να μείνει στο λιμάνι ο συμπατριώτης του χαφ και την επόμενη σεζόν * Ο «χάρτης» των κεντρώων, ο Σάσα του Άρη και ο Καμαρά.

«ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ» - Το «ΦΩΣ» εξασφάλισε τη μεγάλη συνέντευξη του Μαρτίνς στην «A Bola» * Ο Πορτογάλος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έμεινε στον Πειραιά * «Δικό μας το πρωτάθλημα, στο μυαλό μας Κύπελλο και Γουλβς» λέει ο 49χρονος τεχνικός. ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ χθες στην Ελλάδα ο Σουντανί για να συνεχίσει την αποθεραπεία.

Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει - Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις

«Καίει η υπόθεση Γουίλσον», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Να βλέπουν δίχτυα», ζητά η Πράσινη.

«Ντίκο, θα παίξει δυνατά μόνο αν», σύμφωνα με την Ώρα.

«ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΟΚ», περιμένει η Metrosport.

«Σεισμός με Καλάθη», κατά τη Live Sport.

«Αγκαλιά με Γκόρι», για τη Sportime, «Αϊτόρ», για τη Sportday.

Δείτε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα