Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 13 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Τετάρτης 13 Μαΐου (13/5).

«ΕΤΣΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ!» - Ο «βράχος» ΚΑΪΛ ΧΑΪΝΣ στο «ΦΩΣ» - Ο σπουδαίος Αμερικανός σέντερ, ανήμερα του θριάμβου της Κωνσταντινούπολης, εξιστορεί πώς ο Ολυμπιακός κατέκτησε τα δύο σερί πρωταθλήματα Ευρώπης - Η ατάκα του στον τελικό του 2012 στον Σπανούλη -«ό,τι και αν γίνει, πάρε εσύ την μπάλα!»- και η σιγουριά του ότι ο Πρίντεζης θα ευστοχούσε

Ακόμα στο ΦΩΣ: ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΜΠΛΗΣ: «Άλλο πράγμα να αγωνίζεσαι για την ιδέα του Ολυμπιακού!» - Ωραίες ιστορίες από το παρελθόν στο «ΦΩΣ», από τη «σημαία» του Θρύλου στο βόλεϊ, που έπαιξε 21 χρόνια μόνο με την ερυθρόλευκη φανέλα. - «Σπάσαμε το κατεστημένο του Παναθηναϊκού τότε» τονίζει ο πολύπειρος προπονητής και διηγείται: «Ερχόταν ο Γιώργος Σιδέρης και με έβλεπε να παίζω στο Πασαλιμάνι, ενώ με είχε βραβεύσει ως καλύτερο αθλητή του Πειραιά ο Νίκος Γουλανδρής!»

Επίση στο ΦΩΣ: Ο κορυφαίος της δεκαετίας! - Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοινώθηκε στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας, όντας πρώτος και με διαφορά στη σχετική ψηφοφορία - «Ευλογημένος που βρέθηκα στον Ολυμπιακό» τόνισε ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων».

Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει - Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις

Το ΦΩΣ, αναφέρει: ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ! - Ελκυστική η περίπτωση του ΓΚΟΝΣΑΛΒΕΣ και η Μπενφίκα δεν έχει πρόβλημα να τον ξαναδώσει δανεικό - Πώς εμφανίστηκε ξαφνικά από Μονακό ο ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ - «ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ...» - «Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει εκδιωχθεί λόγω του κουμπουροφόρου Σαββίδη» έλεγαν στο λιμάνι για την καταγγελία του «Δικεφάλου» ώστε να αποβληθεί ο Ολυμπιακός από την ECA.

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Τετάρτη 13 Μαΐου - Μεσοπεντηκοστή

«Οι 4 σκέψεις του Μαρίνς», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Τους τρέχει», λέει η Πράσινη.

«Κόουτς, να παίξουμε μπαλίτσα», σύμφωνα με την Ώρα.

«Ζοσέ μείνε», ζητά η Metrosport.

«Τζόγος» και «Ντου Αλαφούζου», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Εσύ αποφασίζεις», κατά τη Sportime, «Χαμός», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα