Tράγκας: Βρήκε ραδιοφωνική στέγη μετά τα Παραπολιτικά FM

Ο Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε τον επόμενο (ραδιοφωνικό) σταθμό του μετά την αποχώρηση από τον Παραπολιτικά FM

Έγραψε ο Γιώργος Τράγκας στο Crashonline.gr

«Από την 1η Ιουνίου θα είμαι στον Ελλάδα 94,3FM ένα σταθμό που μέχρι σήμερα έχει υπέροχη ξένη μουσική και σοβαρά δελτία ειδήσεων. Εγώ, θα είμαι το πρωί 8:00 με 12:00 καθημερινά.

Ταυτόχρονα η εκπομπή θα μεταδίδεται από δεκάδες σταθμούς σε όλη την επικράτεια και από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Παράλληλα, γίνεται μία προσπάθεια να είμεθα και στο Facebook στην προσωπική μου ιστοσελίδα.

Θα σας ενημερώνω καθημερινά απ΄ αυτήν εδώ τη φιλόξενη τηλεοπτική γωνία του Αction24 όπως πάντα με γνώμονα την ελευθερία,τη δημοκρατία, την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και τη σφαιρικότερη ενημέρωσή σας.

Ευχαριστώ θερμά για τα 4 χρόνια της συνεργασίας μου με τα Παραπολιτικά FM.

Επίσης, ευχαριστώ θερμά την Αχαΐα, τη Μεσσηνία, την Ήπειρο και ένα πλήθος ραδιοφωνικών σταθμών σε όλους τους νομούς της χώρας αλλά και τους ομογενειακούς σταθμούς για την αναμετάδοση των ραδιοφωνικών μου εκπομπών.

Ευχαριστώ, επίσης, θερμότατα όλες τις ιστοσελίδες εδώ στην Ελλάδα που είναι ολοζώντανες και πέραν των κειμένων μου θέλουν και τη φωνή μου, δηλαδή την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή”.

Αναλυτικά η λίστα με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που θα αναμεταδίδουν την εκπομπή του αλλά και τα συνεργαζόμενα sites θα ανακοινωθεί προσεχώς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα