Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 28 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 28 Μαΐου (28/5).

«ΣΦΗΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ», γράφει σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου (28/5), το ΦΩΣ και εξηγεί «πώς ο Ολυμπιακός έχει μπλεχτεί με Νάρσινγκ και Ιέ. Ποια η σχέση των δύο υποθέσεων, τι λένε σε Τουρκία και Ολλανδία για το μπάσιμο των Πειραιωτών - Φέγενορντ και Τραμπζονσπόρ έχουν βρει μπροστά τους τούς «ερυθρόλευκους» - ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: «Μπορεί να μείνω περισσότερο στον Ολυμπιακό».

Ακόμα στο ΦΩΣ: ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ… ΓΥΡΙΣΑΝ! - «Έχουμε τον ίδιο πρόεδρο» δήλωσαν Μίσιτς και Στάρτζεον και μετά τα… μάζεψαν - «Όπλα» στα χέρια του Ολυμπιακού ενόψει CAS οι δηλώσεις των παικτών ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Επίση στο ΦΩΣ: «Σέντρα στις 6 Ιουνίου - Η κυβέρνηση έδωσε την έγκριση στη Σούπερ Λιγκ για την επανέναρξη του πρωταθλήματος από την επόμενη εβδομάδα, αφού οριστικοποιήθηκαν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα που θα τηρηθούν».

Σε άλλο θέμα στο ΦΩΣ: «Να γιατί πρέπει να μείνουν Χριστοδούλου και Γιώτα…» - Η Κατερίνα Νικολαΐδου, τελευταία αρχηγός πριν γίνει αυτοκράτορας ο Ολυμπιακός στο γυναικείο βόλεϊ, εξηγεί τους λόγους στο «ΦΩΣ»

Στο ΦΩΣ και «Ξέρω τι θα… κάνεις φέτος το καλοκαίρι - Ο απόλυτος οδηγός του φιλάθλου για την ποδοσφαιρική δράση του επόμενου διμήνου - Τα 22 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που αρχίζουν από αύριο μέχρι την 1η Ιουλίου».

Αγίου Πνεύματος 2020: Πότε πέφτει -Τι θα γίνει με τα σχολεία -Ποιοι εργάζονται -Οι επόμενες αργίες

«Κάρφωσαν τον ΠΑΟΚ οι ίδιοι του οι παίκτες», σύμφωνα με τον Πρωταθλητή.

«Σήκωσε μανίκια», λέει η Πράσινη.

«Ποια πρόταση; Ούτε κρούση», σύμφωνα με την Ώρα.

«Παίξε το τίμια», προτρέπει η Metrosport.

«Μάχη για τρεις» και «Πιέζει ο Μπάσα», στη Live Sport.

«Το συντομότερο», κατά τη Sportime, «England calling», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα