Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 30 Μαΐου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 30 Μαΐου (30/5).

Πολλά και διάφορα και σήμερα τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 30 Μαΐου (30/5).

«ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ» ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΣΙΜΙΚΑ - σύμφωνα με το ΦΩΣ: «Για σοβαρό ενδιαφέρον της Νις για τον Έλληνα μπακ έκαναν λόγο οι Γάλλοι - Τι ισχύει με τoν σύλλογο που έχει γερό πορτοφόλι - Καμία διάθεση του Ολυμπιακού να συζητήσει πώληση πριν από τη Γουλβς.

Ακόμα στο ΦΩΣ: «ΑΝΑΨΕ ΞΑΝΑ ΦΩΤΙΕΣ - «Ο Ολυμπιακός μού έχει κάνει καλύτερη πρόταση από την Πόρτο» δήλωσε ο 24χρονος δεξιός μπακ της Τοντέλα, ΦΑΧΝΤ ΜΟΥΦΙ, παρότι οι Πορτογάλοι έλεγαν προ ημερών ότι δεν ήταν ψηλά στη λίστα

«Σε καλό δρόμο η αγορά του ΓΚΑΣΠΑΡ», γράφει το ΦΩΣ: «Την Πρέμιερ Λιγκ εξακολουθεί να έχει προτεραιότητα ο ΖΟΤΑ - Δύο μήνες υπομονή για ΟΝΙΕΚΟΥΡΟΥ - «Γερμανία ή... Ελλάδα ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ», η εκτίμηση των Άγγλων!».

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΠΑΟΚ - Πώς θα ξεκινούσε ο Ολυμπιακός, αν το ματς με τους Θεσσαλονικείς γινόταν… αύριο - Ποιες οι σκέψεις του Μαρτίνς για την ενδεκάδα, τι θα δείξει σήμερα στον Ρέντη - ΧΑΣΑΝ: «Συμβουλεύομαι τον Σαλάχ».

Εορτολόγιο: Γιορτάζουν σήμερα, Σάββατο 30 Μαΐου και «υπεξηρέθη η επί της Ακροπόλεως κυματίζουσα...»

Το ΦΩΣ γυρίζει πίσω «στα σκαλοπάτια και τα τσιμέντα...» - Σαν σήμερα, πριν από 17 χρόνια, έπεσε το τελευταίο «κάστρο» από το παλιό Καραϊσκάκη - Το πιο «ιερό»... - Η 30ή Μαΐου πάντα θα προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα στους φίλους του Ολυμπιακού - Το βράδυ όλος ο Πειραιάς γιόρταζε την κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος, όμως το πρωί το στομάχι είχε δεθεί κόμπος με το γκρέμισμα της Θύρας 7 - Το «ΦΩΣ» θυμάται, το «ΦΩΣ» δεν ξεχνά...

Ζάχαρο: Ποιος ξηρός καρπός το καταπολεμά

«3 παίκτες ρίχνει η Μονακό για Τσιμίκα», λέει ο Πρωταθλητής.

«The end», σύμφωνα με την Πράσινη.

«Ξεκινά τη μάχη για να καθαρίσει», υποστηρίζει η Ώρα.

Συντάξεις Ιουλίου: Πότε καταβάλλονται από Δημόσιο, ΙΚΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΟΠΕΚΑ, ΕΦΚΑ

«Καίγεται για Ματίγια και Γκάμα» και «Ζοσέ +1», ο διπλός τίτλος στη Metrosport.

«Ισπανό κλείνει ο Ρόκα», προβλέπει η Live Sport.

«Χοντρό παζάρι», κατά τη Sportime, «Πόκερ», κατά τη Sportday.

Δείτε όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.

Η δραματική ιστορία πίσω από τα σουβλάκια του Σκαρτάδου


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα