Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της Πέμπτης 18 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου (18/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου (18/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΜΕ... ΜΕΛΛΟΝ!», ο τίτλος στο ΦΩΣ και αφιέρωμα του «ΦΩΤΟΣ» με αφορμή τη σημερινή συμπλήρωση δέκα χρόνων (18/6/2010) από την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ακόμα στο ΦΩΣ: «Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΗΦΟΡΟΣ… - Πώς μεταφράζονται από τον Ολυμπιακό οι αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ για το τέλος της σεζόν, αλλά και για την επόμενη * Στις 5 ή 6/8 το ματς με τη Γουλβς και η πρόκληση του φάιναλ 8».

Επίσης στο ΦΩΣ: «ΠΗΡΕ ΝΙΚΟΛΙΑ - Πληροφορίες από τα Γιάννινα θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του 25χρονου χαφ από τον ΠΑΣ στον Ολυμπιακό».

Μονομαχία στον Ποδονίφτη: Έλληνας υπουργός σκοτώνει μύωπα βουλευτή, για ένα ρουσφέτι

Άλλα θέματα στο ΦΩΣ

  • ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
    Η ΟΥΕΦΑ έδωσε στην ελληνική πρωτεύουσα τις κληρώσεις για τους ομίλους των προσεχών Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ (1 και 2/10) * Έρχονται Μέσι και Ρονάλντο για το γκαλά και τη βράβευση των κορυφαίων στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
  • Το κορίτσι είναι… περίπτωση!
    Η διαιτήτρια Βανέσσα Μαραγκού σπάει όλα τα κατεστημένα και της αρέσει! * Το «γιατί» το αποκαλύπτει στο «ΦΩΣ» και μαζί εξηγεί γιατί θεωρεί τον εαυτό της «ρομποτάκι» και τους ανθρώπους του στενού της κύκλου… ήρωες.
  • Πρώτη φορά φάιναλ 8 στα ευρωπαϊκά κύπελλα!
    Όπως αναμενόταν, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε ότι Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ θα ολοκληρωθούν με τελικές φάσεις οκτώ ομάδων σε Λισαβόνα (12-23/8) και Γερμανία (10-21/8) αντίστοιχα!

Θερινές εκπτώσεις 2020: Πότε αρχίζουν, τι μπορεί να αλλάξει

«10 χρόνια καπετάνιος του Θρύλου», ο τίτλος στον Πρωταθλητή.

«Ευρώπη ερχόμαστε», λέει η Ώρα.

«Πόρτα για Ch. L.», βλέπει η Metrosport.

«Θα είναι το πιο μεγάλο έργο μου» και «Στο δρόμο», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Ράτσιτς», σύμφωνα με τη Sportime, «Πιο μεγάλος, πιο ισχυρός», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα