Εφημερίδες: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου 20 Ιουνίου

Διαβάστε τι γράφουν σήμερα Σάββατο 20 Ιουνίου (20/6) οι αθλητικές εφημερίδες της χώρας και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Πολλά και διάφορα και σήμερα, Σάββατο 20 Ιουνίου (20/6) τα θέματα στις αθλητικές εφημερίδες της χώρας. Διαβάστε και δείτε τα αθλητικά πρωτοσέλιδα.

«ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ...», γράφει το ΦΩΣ καθώς: «Την έξοδο δείχνει η Σπόρτινγκ στον Εντουάρντο Ενρίκε, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής από το πρόσφατο ματς με την Τοντέλα - «Παραμονεύει» ο Ολυμπιακός για τον Βραζιλιάνο χαφ, που αποτελεί τη Νο 1 επιλογή αν πωληθεί ο Καμαρά».

Ακόμα, στο ΦΩΣ: «Πιέζει η Γαλατά τον ΟΜΑΡ! - Μηνύσεις στην ΕΠΟ ο Ολυμπιακός, επειδή ψήφισε να μην έχουν κόσμο οι ημιτελικοί του Κυπέλλου».

Επίση στο ΦΩΣ: «ΨΑΧΝΕΤΑΙ» ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ - Νέα δοκιμή χθες με τον Λοβέρα, ενώ στη θέση του Ματιέ μπήκε και ο Φορτούνης - Ποια τα υπέρ και τα κατά των δύο που παλεύουν για την αρχική ενδεκάδα - Αύριο το κρίσιμο τεστ του Γάλλου ενόψει ΠΑΟΚ.

Το ΦΩΣ λέει ακόμα: «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» - Αποχώρησε εξαπολύοντας «κεραυνούς» ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Τάκης Αγραφιώτης λίγο πριν από την ψηφοφορία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ήταν εκτός ημερησίας διατάξεως) για κλειστά γήπεδα στους ημιτελικούς Κυπέλλου - Η ομοσπονδία δεν περίμενε ούτε την απόφαση της Υγειονομικής Επιτροπής - Έξαλλος και ο Φούσεκ.

Θερινές εκπτώσεις 2020: Πότε αρχίζουν, τι μπορεί να αλλάξει

Σε άλλα θέματα στο ΦΩΣ:

  • Νέος πρόεδρος στη Σούπερ Λιγκ 1 ο Μπουτσικάρης
    Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού επικράτησε του συνυποψήφιού του Αλέξη Κούγια με ψήφους 8-5 και ένα λευκό.
  • «Ας μην κάνουμε συγκρίσεις με την Αγγλία…»
    O Στέλιος Γιαννακόπουλος στο «ΦΩΣ» για την επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ και όχι μόνο - Τι λέει για τις χαώδεις διαφορές με το ελληνικό πρωτάθλημα σε όλα τα επίπεδα, τα άδεια γήπεδα, το πέρασμά του από την Μπόλτον και την αγαπημένη του Λίβερπουλ.
  • Κίνηση σε όλα τα μέτωπα
    Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για το «2» ο Αμερικανός Άαρον Χάρισον - Πιάνει λιμάνι ο Τσαρλς Τζένκινς, τον οποίο εμπιστεύεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας - Μένει αλλά με διαφορετικό κασέ ο Όγκουστιν Ρούμπιτ για τρίτος ψηλός.

Γιορτή του πατέρα: Πότε πέφτει και η τραγωδία από την οποία ξεκίνησε

«Ντροπή τους! Τρέμουν και τον λαό του θρύλου», λέει ο Πρωταθλητής.

«Διπλό χτύπημα», προαναγγέλλει η Ώρα.

«Ξέσπασμα», περιμένει η Metrosport.

«Και Φόστερ και Γουίτινγκτον» και «Betshop! Arena», ο διπλός τίτλος στη Live Sport.

«Αρέσει», σύμφωνα με τη Sportime, «Γεμίζει, αδειάζει», σύμφωνα με τη Sportday.

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα ΕΔΩ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα