O Μαρινάκης, η παλιά Θύρα 7, το «Casa de Papel» και τα... θετικά του κορονοϊού!

H δωρεά και τα τα ναυτιλιακά του Βαγγέλη Μαρινάκη, η παλιά φρουρά της Θύρας 7, Γκιράπας και Γκοτζίλα και τα θετικά νέα από το μέτωπο του κορονοϊού. Tα θέματα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline.gr την εβδομάδα που πέρασε.

Πολλά και διάφορα τα θέματα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline.gr την εβδομάδα που πέρασε. Κάποια σχετικά με τον κορονοϊό, τα περισσότερα με τον Ολυμπιακό...

Διαβάστε...

Κορονοϊός: 925 θεραπεύτηκαν σε 24 ώρες στην Ιταλία - «Μοιράστε και τα θετικά!»

Ο Μοχάμαντ Σάφα, αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών μοίρασε ένα όμορφο βίντεο με ιδιαίτερο μήνυμα. Προβάλλετε και τα θετικά. Άνθρωποι θεραπεύονται...

«Γκιράπας»: Η ζωντανή ιστορία της Θύρας 7 στο ΦΩΣ (vid, 16 φωτό)

Πρώτη φορά μιλά στο «ΦΩΣ» ένας εκ των δημιουργών της Θύρας 7: η ζωντανή ιστορία της, ο θρυλικός Νίκος «Γκιράπας». Η συγκλονιστική περιγραφή για το δυστύχημα της Θύρας 7, που κουβαλούσε κορμιά μέσα στα ασθενοφόρα. «Ο Ολυμπιακός είναι μια αρρώστια που δεν γιατρεύτηκε ποτέ»

Ο Μαρινάκης προσφέρει 100.000 € για την ενίσχυση των νοσοκομείων, 12.000 € οι ποδοσφαιριστές

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στηρίζει την προσπάθεια του ΠΣΑΠ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόσφερε 100.000 ευρώ για την ενίσχυση των νοσοκομείων, ενώ 12.000 ευρώ πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές.

Βασίλης «Γκοτζίλα» στο ΦΩΣ: Πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά η Θύρα 7 και παλιές ιστορίες!

Ο θρυλικός Βασίλης «Γκοτζίλα» της ΘΥΡΑΣ 7 μιλάει για πρώτη φορά στο ΦΩΣ και στον Θέμη Σινάνογλου. Το δόγμα, πρώτα ο Ολυμπιακός, μετά η Θύρα 7.

Ισχυρά κέρδη για τις ελληνικές ναυτιλιακές - Τι έκανε η εταιρεία συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη

Ανέκαμψαν την περασμένη εβδομάδα οι ελληνικές ναυτιλιακές μετοχές, μεταξύ αυτών και η μετοχή εταιρείας συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάθαμε την ώρα που κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν του «La Casa de Papel» στην Ελλάδα (vid)

Διαβάστε την ώρα που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Ελλάδα η 4η σεζόν της περίφημης ισπανικής σειράς «La Casa de Papel», όπως και τα επεισόδια που θα έχει ο νέος κύκλος, στο Netflix.

Νέα ραδιοφωνική στέγη για τους «Φουνταριστούς», Θαναηλάκη και Τσαμόπουλο

Οι Γιώργος Θαναηλάκης και Μηνάς Τσαμόπουλος δεν άργησαν να βρουν ραδιοφωνική στέγη μετά το «λουκέτο» στο Sport24 Radio 103,3.

Πρόστιμο από την UEFA στον Ολυμπιακό

Η UEFA επέβαλε πρόστιμο στον Ολυμπιακό για τα όσα έγιναν στα δύο παιχνίδια με την Άρσεναλ για τη φάση των "32" του Europa League.

Ουρικό οξύ και Διατροφή: Πώς να το μειώσετε

Το ουρικό οξύ είναι ένα φυσικό απόβλητο της πέψης των τροφών που περιέχουν πουρίνες. Πώς μπορείτε να το μειώσετε με τις κατάλληλες τροφές και όχι μόνο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα