Η καταγγελία της Θύρας 13 για DPG, η λευκή πετσέτα, η παραδοχή ΠΑΟΚτσήδων και το πλάνο Μπαρτζώκα!

Must Read: Διαβάστε τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο στο fosonline.gr την εβδομάδα που μας πέρασε.

Γεμάτη εβδομάδα είχαμε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, αλλά και τις εξελίξεις στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τη Θύρα 13 και την αποχώρηση από τα αθλητικά δρώμενα των «πρασίνων».

Δείτε ποια θέματα του fosonline.gr διαβάστηκαν περισσότερο την εβδομάδα που μας πέρασε (7/6-14/6):

Η Θύρα 13 καταγγέλλει, με video, επίθεση Γιαννακόπουλου σε κατάστημα μέλους της

Η Θύρα 13 έχει δημοσιεύσει ένα video στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλοντας επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε κατάστημα μέλους της, στην οδό Πανόρμου.

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας από τον ΠΑΟΚ μετά το +17 του Ολυμπιακού

Με δύο αναρτήσεις στα social media, o γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης, πανηγυρίζει με το δικό του τρόπο τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, που έφερε τους ερυθρόλευκους στο +17 από τη δεύτερη θέση.

Ολυμπιακός: Σλούκας στα... κάγκελα - Έστειλε «μήνυμα» στη Φενέρμπαχτσε

Σημαντική η εβδομάδα, καθώς ο Κώστας Σλούκας θα μιλήσει με τους Τούρκους. Έχει στείλει ήδη... μήνυμα στη Φενέρμπαχτσε για την επιθυμία του να αποχωρήσει. Σκοπός το αναίμακτο «διαζύγιο».

Ο παραλογισμός, η λευκή πετσέτα και η δικαίωση των Αγγελόπουλων!

Πολλά τα αντικρουόμενα που είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ξεφεύγουν από την κοινή λογική. Η επιμονή και υπομονή των Αγγελόπουλων που τώρα θα κάθονται και θα… γελάνε!

Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μπαρτζώκα για τη σεζόν 2020-21

Ρόστερ με 15 παίκτες. Δύο πρωτοκλασάτοι γκαρντ, ένας πάουερ φόργουορντ στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει ο Βεζένκοφ, συν ένα «4αρο5άρι» για την ενίσχυση της φροντ λάιν του Ολυμπιακού.

Τα τραγούδια έχουν Ιστορία: Η παταγώδης αποτυχία του Στέλιου Καζαντζίδη

Το τραγούδι που λίγο έλειψε να γίνει ταφόπλακα στα όνειρα του "εθνικού τραγουδιστή" είναι το "Για μπάνιο πάω", γραμμένο από τον Απόστολο Καλδάρα το καλοκαίρι του 1952.

Τα λέει όλα η παραδοχή των ΠΑΟΚτσήδων!

Τα λαϊκά δικαστήρια έξω από την Τούμπα ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» σε μία χρονιά που ο Ολυμπιακός κατέκτησε πανάξια το πρωτάθλημα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα