Απέσυρε τη συμμετοχή της και η Κέρμπερ, μετά τους Ναδάλ, Φέντερερ, Τιμ, Ουίλιαμς, Κίργιο, Έβανς

Η Αντζελίκ Κέρμπερ ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

Την απόφασή της να μη λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, γνωστοποίησε η Αντζελίκ Κέρμπερ. Η Γερμανίδα τενίστρια με ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε πως λόγω σωματικής κούρασης δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Αναλυτικά το μήνυμά της: «Το να εκπροσωπήσω τη Γερμανία στο Λονδίνο και το Ρίο υπήρξε μία από τις αγαπημένες αναμνήσεις της ως τώρα καριέρας μου. Αυτό κάνει ακόμη πιο απογοητευτικό το να αποδεχθώ το γεγονός ότι το σώμα μου χρειάζεται ξεκούραση, μετά από κάποιες έντονες εβδομάδες. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, καθώς ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα. Καλή τύχη σε όλους τους Γερμανούς συναθλητές μου στο Τόκιο».

Η Κέρμπερ προστίθεται σε μία μακρά λίστα αθλητών και αθλητριών του τένις, που για διάφορους λόγους αποφάσισαν να αποσυρθούν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο λόγος για τους Ραφαέλ Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Ντόμινικ Τιμ, Νικ Κύργιο, Νταν Έβανς, Σερένα Ουίλιαμς, Σιμόνα Χάλεπ, Γιοχάνα Κόντα και Μπιάνκα Αντρεέσκου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα