Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στην καλύτερη επτάδα των γυναικών Τζόνσον, Πάρκες του Εθνικού

Δύο πολίστριες που τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζουν στον Εθνικό, μπήκαν στην καλύτερη επτάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο λόγος για την Αμερικανίδα τερματοφύλακα Άσλεϊ Τζόνσον και την Ουγγαρέζα φουνταριστή, Ρεμπέκα Πάρκες.

Δύο πολίστριες που τη νέα σεζόν θα παίζουν στον Εθνικό, συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη επτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων στις γυναίκες!

Ο λόγος φυσικά για την εξαιρετική τερματοφύλακα, την Αμερικανίδα Άσλεϊ Τζόνσον ενώ στην κορυφαία ομάδα του τουρνουά μπήκε και η φουνταριστή της ομάδας του Πειραιά, Ρεμπέκα Πάρκες. Η Αμερικανίδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό με αντίπαλο την Ισπανία ενώ η Ουγγαρέζα πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο.

Οι άλλες πέντε πολίστριες οι οποίες μπήκαν στην καλύτερα επτάδα της διοργάνωσης είναι οι Άνα Εσπάρ (Ισπανία), Μάντι Μάσελμαν (ΗΠΑ, ψηφίστηκε μάλιστα και η καλύτερη παίκτρια της διοργάνωσης), Μπέα Ορτίθ (Ισπανία), Εκατερίνα Προκοφίεβα (Ρωσία), Σιμόνε φαν ντερ Κραατς (Ολλανδία). Η τελευταία ήταν και η πρώτη σκόρερ των Ολυμπιακών Αγώνων με 28 τέρματα σε όλα τα ματς της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως στους άνδρες, ο Φίλιπ Φιλίποβιτς του Ολυμπιακού ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος των Αγώνων ενώ στην καλύτερη επτάδα είδαμε και τον δικό μας, Στέλιο Αργυρόπουλο Κανακάκη, ο οποίος ήταν στον Ολυμπιακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζει στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα