Προβολές του Cinobo στην ταράτσα του Bios με θέα την Ακρόπολη

Η αγαπημένη ταράτσα του Bios με θέα την Ακρόπολη, θα φιλοξενήσει τις δωρεάν προβολές ταινιών από το Cinobo.

Με το καλοκαίρι να έρχεται στο τέλος του, μία νέα συνεργασία μεταξύ Bios και Cinobo έρχεται να δώσει κινηματογραφική πνοή στα βράδια του φθινοπώρου. H ομάδα που επιμελείται το περιεχόμενο στη streaming πλατφόρμα του Cinobo κάνει μια επιλογή αγαπημένων της ταινιών που θα προβάλλονται στην ταράτσα του Bios (Πειραιώς 84, Μεταξουργείο) και τις οποίες θα μπορεί να απολαύσει το κοινό εντελώς δωρεάν.

Όμορφα animation, μεγάλοι auteur, όπως ο Μπονγκ Τζουν-χο και ο Γουόνγκ Καρ Γουάι, και διαμαντάκια του ανεξάρτητου κινηματογράφου συμπληρώνουν τη λίστα των ταινιών που έχει επιλέξει η ομάδα του Cinobo ειδικά για να ταιριάζουν με τον χώρο του Bios.

Το κοινό θα μπορεί να τις παρακολουθήσει, αν το θέλει, μέσω χρήσης ασύρματων ακουστικών, πίνοντας ταυτόχρονα το ποτό του με θέα την Ακρόπολη. Οι θεατές που θα βρεθούν στην ταράτσα του Βios, μπορούν να προμηθευτούν τα ειδικά ασύρματα ακουστικά από τον χώρο, με 20 ευρώ ή την ταυτότητά τους ως εγγύηση.

Οι προβολές ξεκίνησαν την Πέμπτη 9/9 και θα διαρκέσουν 7 εβδομάδες στο σύνολο, ενώ κάθε Πέμπτη το πρόγραμμα θα ανανεώνεται με νέα ταινία. Οι προβολές θα ξεκινούν κάθε βράδυ στις 21:00 και η εκάστοτε ταινία θα προβάλλεται σε λούπα καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Πηγή: culturenow.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα