Δημοσιοποιήθηκε το τελικό trailer της κινηματογραφικής μεταφοράς του Super Mario Bros

Ο Mario και η παρέα του είναι καθοδόν για τις κινηματογραφικές αίθουσες για μια ξέφρενη περιπέτεια και η Illumination studios κυκλοφόρησε το τελικό trailer της ταινίας.

Το νέο και τελικό trailer πριν την πρεμιέρα του Super Mario Bros. Movie κυκλοφόρησε η Illumination δίνοντας μια ακόμη ματιά στην πολυαναμενόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων με τους αγαπημένους ήρωες της Nintendo.

Σε αυτό το trailer εκτός από αρκετά ευτράπελα που συναντούν ο Luigi με τον Mario στο Mushroom Kingdom, θα δείτε και μπόλικα πλάνα με αρκετή ξέφρενη "Mario Kart" δράση.

Στο μεταγλωτισμένο trailer δανείζουν τις φωνές τους οι εξής: Κωνσταντίνος Λάγκος, Βασίλης Παπαστάθης, Στεφανία Φιλιάδη, Βασίλης Αξιώτης, Θάνος Λέκκας, Δημήτρης Σάρλος, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Μαριάνθη Σοντάκη.

Δείτε το τελικό μεταγλωτισμένο trailer του Super Mario Bros. Movie:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω animated ταινία που έγινε με την υποστήριξη της Nintendo, θα έρθει στις οθόνες με ένα πραγματικά υπέρλαμπρο cast. Ο Chris Pratt θα δανείσει τη φωνή του στον Mario, ενώ πλάι του θα παίξει και η Anya Taylor-Joy ως Peach. Βέβαια, από την ταινία του Mario δε θα μπορούσε να λείπει και ο Luigi, τον οποίο θα τον υποδυθεί ο Charlie Day, ενώ ο Jack Black θα είναι ο Bowser.

Τα υπόλοιπα μέλη του cast είναι: Keegan-Michael Key ως Toad, Seth Rogen ως Donkey Kong, Fred Armisen ως Cranky Kong, Kevin Michael Richardson ως Kamek, Sebastian Maniscalco ως Spike, ενώ έγινε γνωστό ότι ο επί δεκαετίες “Mario”, Charles Martinet, θα βρίσκεται και αυτός στην ταινία ως “έκπληξη”.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Aaron Horvath και Michael Jelenic, ενώ οι Chris Meledandri και ο δημιουργός του Mario, Shigeru Miyamoto είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Η ταινία Super Mario Bros. θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Απριλίου του 2023.

Πηγή: unboxholics


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα