«Ιστορίες Καλοσύνης»: Το πρώτο teaser της νέας ταινίας του Λάνθιμου! (vid)

Δείτε το πρώτο τρέιλερ από τις «Ιστορίες Καλοσύνης»

To 2024 φαίνεται πως θα είναι η χρονιά του Γιώργου Λάνθιμου. Κι αυτό όχι μόνο γιατί η ταινία του «Poor Things» κέρδισε τέσσερα βραβεία Όσκαρ, ανάμεσά τους κι εκείνο του Α’ Γυναικείου Ρόλου για την Έμα Στόουν, αλλά γιατί, ίσως για να γιορτάσει τη νίκη του αυτή, θα κυκλοφορήσει και η νέα του ταινία «Kinds of Kindness» μέσα σε λίγους μήνες.

Πρόκειται για μια κωμωδία, γραμμένη από τον ίδιο, μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, στην πέμπτη τους συνεργασία μετά τον «Κυνόδοντα», τις «Άλπεις», τον «Αστακό» και το «Φόνο του Ιερού Ελαφιού» και φυσικά με πρωταγωνίστρια την Έμα Στόουν. Η ταινία αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο του post production μετά και την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της το 2022 στην Νέα Ορλεάνη. Το «Kinds of Kindness» αποτελεί και την τέταρτη συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου με την Έμα Στόουν, μετά την «Ευνοούμενη», το «Poor Things» και τη «Βληχή», το μικρού μήκους φιλμ που γυρίστηκε για την Εθνική Λυρική Σκηνή. Μαζί της συμπρωταγωνιστούν και οι Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουόλι, Τζο Αλγουιν, Τζέσι Πλέμονς και άλλοι.

Είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

Η ταινία «Ιστορίες Καλοσύνης» του Γιώργου Λάνθιμου θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου. Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα