Ντενί Βιλνέβ: Πήρε το ΟΚ για τρίτο Dune αλλά και για κάτι άλλο!

Θα έχουμε και τρίτο Dune, όπως επιβεβαιώθηκε από το στούντιο της Legendary, ενώ ψήνεται και κάτι άλλο! 

Το «Dune: Μέρος Δεύτερο» συνεχίζει να κερδίζει εκατομμύρια στο box office, με εισπράξεις μέχρι στιγμή 630 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Και, όπως ήταν αναμενόμενο, επιβεβαιώθηκε πως το στούντιο της Legendary θα συνεργαστεί με τον Ντενί Βιλνέβ για την τρίτη ταινία «Dune: Messiah», κάτι που θα κάνει πραγματικότητα το όνειρό του για μια τριλογία!

Τα νέα όμως δεν σταματούν εδώ μιας και το στούντιο βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις μαζί του για να μεταφέρει το υποψήφιο με Πούλιτζερ βιβλίο της Ανι Τζέικομπσεν «Nuclear War: A Scenario» ως παραγωγός, σεναριογράφος ή/και σκηνοθέτης. Το βιβλίο της Τζέικομπσεν που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο που μας πέρασε, εξερευνά ένα σενάριο για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου, βασισμένο σε δεκάδες αποκλειστικές νέες συνεντεύξεις με στρατιωτικούς και πολιτικούς εμπειρογνώμονες.

Όπως φαίνεται από διάφορες πληροφορίες το «Nuclear War: A Scenario» θα έρθει μετά το «Dune: Messiah», μιας και η ολοκλήρωση της τριλογίας των κινηματογραφικών μεταφορών των βιβλίων του Φρανκ Χέρμπερτ έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα για το στούντιο. Ο Βιλνέβ είχε δηλώσει, όμως, ότι θα ήθελε να γυρίσει μια άλλη ταινία πριν ξεκινήσει ένα ακόμα ταξίδι στον Αράκι, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το «Dune: Messiah» να φτάσει στις αίθουσες μετά το 2027.

Πηγή: flix.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα