Εθελοντικός καθαρισμός του βυθού στο ΣΕΦ από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων (pics-vid)

Η διοίκηση του ΣΕΦ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων προχώρησαν στον καθαρισμό του βυθού του ΣΕΦ- Μέχρι και… πόρτα αυτοκινήτου έβγαλαν.

Μετά τον καθαρισμό και την ανάπλαση του παραλιακού τόπου στο ΣΕΦ, η νέα διοίκηση του «Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας» συνεχίζει τη δράση της και τα έργα στο φαληρικό κλειστό και τον περιβάλλοντα χώρου αυτού. Η νέα δράση ήταν ο καθαρισμός του βυθού με την εθελοντική βοήθεια του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων. Τα… ευρήματα από τους δύτες ήταν πολλά, καθώς ανέσυραν ακόμα και… πόρτα από αυτοκίνητο.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων Αλέξανδρος Παλατιανός δήλωσε: «Οι δράσεις μας είναι τόσο οικολογικές και εκπαιδευτικές για τα παιδιά που θα αποτρέψουν περεταίρω περιβαλλοντική ρύπανση», ενώ ο αντιπρόεδρος Χρήστος Ποζίδης υποστήριξε ότι: «Έχω βγάλει πολλές σακούλες, παπούτσια, κουβαδάκια, κουτιά από χυμούς… πολλά αντικείμενα από αυτοκίνητα».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΣΕΦ Χριστίνα Τσιλιγκίρη, δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι οι 10 λουόμενοι να γίνουν 100, αρχικά ήταν χωματερή, μπήκαμε με μπουλντόζες».

Στόχος της διοίκησης του σταδίου είναι η παραλία του ΣΕΦ να γίνει ελκυστική για τους κατοίκους της περιοχής και μετά από πολλά χρόνια να αποκτήσει την όψη που της αξίζει.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα