Κορονοϊός: Επανέρχονται στην ενημέρωση οι Τσιόδρας - Χαρδαλιάς

Ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς θα επανέλθουν στην ενημέρωση για τον κορονοϊό στην χώρα μας μετά την αύξηση των κρουσμάτων

Τα συνεχώς καταρριπτόμενα ρεκόρ των κρουσμάτων του κορονοϊού αλλά και η αύξηση των διασωληνωμένων οδήγησε στην απόφαση να επιστρέψει η τακτική ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλια.

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, θα κάνουν και πάλι από κοινού, τακτικές τηλεοπτικές ενημερώσεις για την πανδημία κορονοϊού στην Ελλάδα. Η συνεχής αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων με απανωτά ρεκόρ τις τελευταίες ημέρες, οδήγησε στην απόφαση για επαναφορά της τακτικής ενημέρωσης - αλλά με μικρότερη συχνότητα - δύο φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, η ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Πριν λίγες εβδομάδες, ο κ. Χαρδαλιάς είχε αναλάβει εκ νέου μία τακτική ενημέρωση κάθε Τρίτη μεσημέρι. Στις 26 Μαΐου, που ήταν η τελευταία κοινή ενημέρωση των δύο ανδρών, ο υφυπουργός είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά για το τέλος των κοινών ενημερώσεων: ελπίζουμε ότι δεν θα προκύψει ποτέ ξανά αυτή η ανάγκη. Αν μας ξαναδείτε μαζί με τον κ. Τσιόδρα, να κάνουμε καθημερινές ενημερώσεις, θα σημαίνει ότι έχουν δυσκολέψει ξανά τα πράγματα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα