Εκκενώθηκε το κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών λόγω κορονοϊού

Η επίσκεψη επενδυτή από το εξωτερικό, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό σήμανε συναγερμό στην οδό Νίκης και έθεσε σε καραντίνα τρεις Υπουργούς

Ένας επενδυτής από το εξωτερικό, ο οποίος είχε σειρά συναντήσεων με στελέχη της κυβέρνησης προκάλεσε πανικό, καθώς διαγνώστηκε πως είναι θετικός στον κορονοϊό!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τεθούν σε καραντίνα δύο Υπουργοί και ένας Υφυπουργός, αλλά και να εκκενωθεί το Υπουργείο Οικονομικών.

Στην αρχή ο Υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης ανακοίνωσαν πως τίθενται σε απομόνωση, καθώς είχαν πολύωρη συνάντηση με τον αλλοδαπό άνδρα.

Σε καραντίνα μπήκαν Γεωργιάδης και Παπαθανάσης

Στη συνέχεια και ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης ανακοίνωσε πως μπαίνει κι αυτός σε καραντίνα, μια και συναντήθηκε με τον επενδυτή από το εξωτερικό, που είναι φορέας του φονικού ιού.

Μάλιστα το έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού του στο twitter

Οι συναντήσεις όμως έγιναν στο κτίριο του Υπουργείου Οικονομικών στην οδό Νίκης με τον αλλοδαπό να περνά από πολλούς χώρους μια και τα Υπουργεία στεγάζονται στην ίδια εγκατάσταση.

Σχεδόν αμέσως δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το κτίριο και να ξεκινήσει απολύμανση, όπως και όλες οι προβλεπόμενες από τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαδικασίες.

Μάλιστα με εντολή της υπηρεσιακής γραμματέως οι υπάλληλοι του υπουργείου αποχώρησαν και θα επιστρέψουν στα γραφεία τους την ερχόμενη Δευτέρα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα