Δίκη Χρυσής Αυγής: Διακοπή και απόφαση για τα ελαφρυντικά τη Δευτέρα

Η σημερινή συνεδρίαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε και το δικαστήριο θα ανακοινώσει τη Δευτέρα τις αποφάσεις για τα ελαφρυντικά για τους καταδικασθέντες Χρυσαυγίτες.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής με τις δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης επί των ελαφρυντικών. Πλέον η αγωνία παρατείνεται καθώς το δικαστήριο διέκοψε και θα ανακοινώσει τη Δευτέρα τις αποφάσεις επί των ποινών. Τότε θα γίνει γνωστό αν και ποια ελαφρυντικά θα γίνουν δεκτά για τους κατηγορούμενους.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η εισαγγελέας επιμένει ότι έπρεπε να αθωωθούν οι περισσότεροι κατηγορούμενοι

Η έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών αποφάσισε την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας και διέκοψε για τη Δευτέρα, ώρα 10:00 το πρωί, οπότε και αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση επί των ελαφρυντικών για τους καταδικασθέντες Χρυσαυγίτες.

Μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης η πρόεδρος ρώτησε την Εισαγγελέα αν είναι έτοιμη για την πρότασή της επί των ποινών. Η κ. Οικονόμου απάντησε αρνητικά και η κ. Λεπενιώτη ανακοίνωσε διακοπή της διαδικασίας για τη Δευτέρα στις 10 το πρωί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα