Μόσιαλος για Τσουκαλά: «Τα λέει καλύτερα και από εμένα για το εμβόλιο» (vid)

Ο καθηγητής, Ηλίας Μόσιαλος επέλεξε έναν ξεχωριστό τρόπο για να στείλει το μήνυμα του για το εμβόλιο και τον κορονοϊό και το έκανε ποστάροντας βίντεο του Τάκη Τσουκαλά..

Με μεγάλη αγωνία περιμένει και στην Ελλάδα όπως και σε όλη την Ευρώπη ο κόσμος το εμβόλιο με την ελπίδα ότι θα βάλει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη που ζει η ανθρωπότητα εδώ κι αρκετούς μήνες.

Ο καθηγητής του LSE και εκπρόσωπος της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς, ο Ηλίας Μόσιαλος επέλεξε έναν ξεχωριστό τρόπο για να στείλει το μήνυμα του για το εμβόλιο.

Συγκεκριμένα ανάρτησε βίντεο από την εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά και έκανε το εξής σχόλιο: «Ο Τάκης Τσουκαλάς τα λέει καλύτερα και από εμένα για τα εμβόλια».

Στο βίντεο ο Τάκης Τσουκαλάς έχει κουβέντα με τηλεθεατή σχετικά με το εμβόλιο. Ο τηλεθεατής, μάλιστα ήταν αρνητής των εμβολίων και ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού του απάντησε:

«Ό, τι πει η επιστήμη, εγώ δεν ξέρω, δεν θα πω εγώ μην το κάνετε, δεν θα βάλω κανέναν σε κίνδυνο, για ποιο λόγο να το πω εγώ; Αυτό το ξέρει ο επιστήμονας, ο γιατρός… Πρέπει να κάνω εμβόλιο για να μπω στο ‘’Καραϊσκάκης’’, να ταξιδέψω στο εξωτερικό, στο Μάντσεστερ, στο Λίβερπουλ για να δω την ομάδα μου…», ανέφερε ο Τάκης Τσουκάλας με τη συζήτηση τους να διαρκεί για μερικά λεπτά. Ο οπαδός και παρουσιαστής της εκπομπής απέφυγε να πάρει θέση για ένα τόσο σοβαρό θέμα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα