Kορονοϊός: Στη ΜΕΘ του «ΝΙΜΤΣ» ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς

Ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Ανδριανός Μιχάλαρος νοσηλεύεται με κορονοϊό στη ΜΕΘ του «ΝΙΜΤΣ»

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Κυριακής με κορονοϊό ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Ανδριανός Μιχάλαρος.

Ο Πρόεδρος του ΒΕΠ διαπιστώθηκε θετικός στο στέλεχος κορονοϊού “Covid-19” ύστερα από εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Για προληπτικούς λόγους κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στη ΜΕΘ του ΝΙΜΤΣ, καθώς και η διασωλήνωσή του.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο κ. Μιχάλαρος παραμένει, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Ποιος είναι ο Ανδριανός Μιχάλαρος

Ασχολείται με το επιχειρείν από το 1986, όταν 21 ετών ξεκίνησε την πρώτη του επιχείρηση στον κλάδο του αυτοκινήτου. Σήμερα διατηρεί δυο εταιρείες, μία στο χώρο τους αυτοκινήτου, Ι.Κ.Τ.Ε.Ο Δυτικής Αττικής και μια ακόμα εταιρεία στον κλάδο της πυρασφάλειας – πυροσβεστικών υλικών και αντιμετώπισης κρίσεων από τεχνολογικές καταστροφές.

Αποδεδειγμένη η έμπρακτη στήριξη του στο επιχειρείν, ιδίως της μικρομεσαίας επιχείρησης καθώς από το 1997 συμμετέχει ενεργά στο Διοικητικό Συμβούλιο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά και έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας και Α’ Αντιπρόεδρος και από το 2012 έως και σήμερα Πρόεδρος.

Θερμός υποστηριχτής της τεχνικής εκπαίδευσης και από τους πρώτους που έθεσε την ανάγκη αναβάθμισης της Τεχνικής Εκπαίδευσης και τη σύνδεσή της με την παραγωγή. Παράλληλα είναι έντονη η ενασχόληση του και με τα κοινά όπου από το 1998 έως το 2010 διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος Δυτ. Αττικής και Αντινομάρχης Δυτικής Αττικής, ως υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα