Η Νέα Ζηλανδία η πρώτη χώρα που υποδέχτηκε το 2021 - Ακολούθησε η Αυστραλία (vids)

Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία υποδέχτηκαν το 2021 - Κοσμοσυρροή στο Όκλαντ, φαντασμαγορικό σόου με πυροτεχνήματα και εξ αποστάσεως θεατές στο Σίδνεϊ.

Το 2021 υποδέχτηκαν πρώτες σε όλο τον κόσμο η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία. Η Νέα Ζηλανδία καλωσόρισε πρώτη το 2021. Μάλιστα πρόκειται για μια από τις χώρες στον κόσμο, στην οποία ισχύουν μόνο λίγοι περιορισμοί. Έτσι οι κάτοικοι γιόρτασαν την αλλαγή του χρόνου απολαμβάνοντας τα πυροτεχνήματα στον ουρανό του Όκλαντ. Αρκετοί ήταν αυτοί που δεν φορούσαν προστατευτική μάσκα και βέβαια δεν ήταν δυνατή η τήρηση κοινωνικών αποστάσεων. Από τα μεγάφωνα ακουγόταν μουσική στους δρόμους με το συγκεντρωμένο πλήθος να χορεύει γιορτάζοντας την αλλαγή του έτους.

Εξ αποστάσεως οι θεατές

Αντίθετα στο Σίδνεϊ, το φαντασμαγορικό σόου με πυροτεχνήματα παρακολούθησαν... εξ αποστάσεως οι θεατές. Η αρχική σκέψη να επιτραπεί σε 5.000 εργαζόμενους πρώτης γραμμής στη μάχη κατά της πανδημίας να παρακολουθήσουν το σόου, δεν υλοποιήθηκε. Οι περισσότεροι κάτοικοι είδαν από την τηλεόραση του σπιτιού τους τους εορτασμούς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα