Δύο συλλήψεις για την επίθεση στο γραφείο του Αυγενάκη

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία για την επίθεση στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη


Σε δύο συλλήψεις για την επίθεση στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, προχώρησε η αστυνομία. Οι δύο από τις τέσσερις προσαγωγές της Ελληνικής Αστυνομίας για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 35 ετών (ένας καθηγητής και ένας φοιτητής), σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προσαχθεί δύο νεαρά ζευγάρια με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνα στα σπίτια τους νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Από τις δύο γυναίκες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθη η μία, αλλά για λόγο που δεν σχετίζεται με την υπόθεση της επίθεσης.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για τις συλλήψεις: «Συνελήφθησαν πρωινές ώρες του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου δύο (2) ημεδαποί, που ταυτοποιήθηκαν προανακριτικά για τη συμμετοχή τους σε ομάδα ατόμων που προκάλεσε φθορές την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου σε πολιτικό γραφείο και σε κοινοχρήστους χώρους του κτιρίου, όπου στεγάζεται, στο Ηράκλειο. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας της υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Αυγενάκης: «Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ»

Με μήνυμά του στα social media, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης τα παρακάτω: «Η ξεκάθαρη πολιτική βούληση της Κυβέρνησής μας, για καμία ανοχή στις παραβατικότητες, διευκολύνει και στηρίζει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Τα αξιολογότατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και στο Ηράκλειο, με τέτοια υποστήριξη, κάνουν άριστα τη δουλειά τους, υπηρετώντας την κοινωνία μας και τα ευχαριστούμε θερμά».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα