Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ξανά στο νοσοκομείο

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι για ακόμη μια φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων μπήκε στο νοσοκομείο. Την Πέμπτη (8/4) διεξάγεται η δίκη, στην οποία ο 84χρονος κατηγορείται για διαφθορά σε δικαστικές πράξεις.

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εβδομάδες μπήκε στο νοσοκομείο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «San Raffaele» από την Τρίτη (6/4) το βράδυ.

Ο 84χρονος αν και πέρασε το Πάσχα των Καθολικών στο σπίτι της κόρης του στην Προβηγκία, την Τρίτη το βράδυ μετέβη στο νοσοκομείο με ελικόπτερο για ένα τσεκ-απ, εκεί όπου αποφασίστηκε να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε, πως την Πέμπτη (8/4), στη Σιένα διεξάγεται η δίκη, στην οποία ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι κατηγορείται για διαφθορά σε δικαστικές πράξεις.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και πριν από δυο εβδομάδες είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ενώ θυμίζουμε πως στις αρχές του έτους είχε μπει εσπευσμένα σε καρδιολογικό κέντρο του Μονακό.

Ο 84χρονος, πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας και άλλοτε ιδιοκτήτης της Μίλαν, τον Σεπτέμβριο είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, έχοντας διακομισθεί στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου με πνευμονία.

Σημειώνεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά, το 2016, λόγω «ανεπάρκειας αορτής».

«Ήταν η δυσκολότερη δοκιμασία της ζωής μου. Κατάφερα, όμως, να ξεπεράσω κι αυτή» είχε δηλώσει κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα