Κυψέλη: Επίθεση με καυστικό υγρό κατά 25χρονης (vid)

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται 25χρονη που καταγγέλλει ότι δέχθηκε από έναν άνδρα επίθεση με καυστικό υγρό στην περιοχή της Κυψέλης.

Photo Credits: Eurokinissi

Επίθεση με καυστικό υγρό καταγγέλλει ότι δέχτηκε μια 25χρονη στην Κυψέλη, η οποία αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η υπόθεση επαναφέρει τις μνήμες από την πολύκροτη επίθεση με το βιτριόλι κατά της 36χρονης Ιωάννας που συγκλόνισε πέρυσι το πανελλήνιο και βρίσκεται στο στάδιο της εκδίκασης.

Το νέο περιστατικό τέτοιου είδους επίθεσης, σημειώθηκε την Κυριακή 11 Απριλίου στις 00:30 τα μεσάνυχτα, όταν ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα στη νεαρή γυναίκα που περπατούσε επί της οδού Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής. Από το όχημα βγήκε ένας άγνωστος σε εκείνη άντρας, ο οποίος φέρεται να την έριξε στο έδαφος, την ακινητοποίησε και της έβαλε στο πρόσωπο ένα μαντήλι ή βαμβάκι, το οποίο ήταν εμποτισμένο με ένα καυστικό υγρό που όπως αναφέρει η άτυχη κοπέλα την έκαιγε. Αμέσως μετά, ο εν λόγω άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό», όπου παραμένει και νοσηλεύεται, ενώ οι γιατροί ακόμη δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα ακόμα από τι ουσία προήλθαν τα εγκαύματα στο πρόσωπο της 25χρονης.

Την υπόθεση διερευνούν οι άντρες του αστυνομικού τμήματος της Κυψέλης.

Πηγή: news247.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα