Ο μικρός Άγγελος χρειάζεται τη βοήθειά μας

Ο 5χρονος Άγγελος Ρεκατσίνας, μαθητής του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας, διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Ο 5χρονος Άγγελος Ρεκατσίνας, μαθητής του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας, διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Το παιδί πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα σε Ογκολογική μονάδα στο εξωτερικό και γι’ αυτό χρειάζεται την πολύτιμη συνεισφορά μας, με μια δωρεά, ώστε να το καταφέρει.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, με συναίνεση των γονέων του παιδιού, γνωστοποίησε την κατάσταση, ενώ μάλιστα αποφάσισε πως τα χρήματα που έχουν μαζευτεί στο ταμείο του από συνδρομές θα δοθούν στην οικογένεια. Παραθέτει επίσης τον τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο μπορούμε να κάνουμε δωρεά, προκειμένου να βοηθήσουμε τον Άγγελο.

Η σχετική επιστολή από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Νηπιαγωγείου:

«Αξιότιμοι,

Θέμα: Παροχή βοήθειας στον μαθητή του 6ου Νηπιαγωγείου, Άγγελο Ρεκατσίνα

Με την παρούσα επιστολή του ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 6ου Νηπιαγωγείου Σχολείου Βούλας σας ενημερώνει πως μόλις σήμερα, 15-5-21, λάβαμε γνώση για την επείγουσα κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο μαθητής του σχολείου μας Άγγελος Ρεκατσίνας. Διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο του Λονδίνο για να εγχειριστεί. Αυτήν την στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Με συναίνεση των γονέων του σας γνωστοποιούμε την κατάσταση και ως σύλλογος αποφασίσαμε ότι χρήματα που έχουν μαζευτεί στο ταμείο μας από τις συνδρομές θα δοθούν στην οικογένεια.

Όποιος βέβαια επιθυμεί να συνεισφέρει περισσότερο στον σκοπό μας μπορεί να κάνει δωρεά απευθείας στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας IBAN: GR0901101520000015251619753 στο όνομα του πατέρα Ρεκατσίνα Πολυχρόνη.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Προέδρος, Χρήστος Παπαχρήστος».

Πηγή: nou-pou.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα