Πέθανε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μουρδουκούτας

Τον χαμό του δημοσιογράφου Χρήστου Μουρδουκούτα, στελέχους του ΑΠΕ-ΜΠΕ για πολλά χρόνια, σε ηλικία μόλις 58 ετών θρηνεί ο ΠΣΑΤ, ο οποίος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Χρήστος Μουρδουκούτας, ο οποίος εργαζόταν στο αθλητικό ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ εδώ και πολλά χρόνια. Ο Μουρδουκούτας ήταν μόλις 58 χρονών, αφήνοντας πίσω σύζυγο και τρεις κόρες.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για τον αδόκητο θάνατο του Χρήστου Μουρδουκούτα:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αποχαιρετά με οδύνη τον Χρήστο Μουρδουκούτα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών. Άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Πέμπτης (28/10) στο νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν", όπου και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, αφήνοντας φτωχότερη την οικογένεια των αθλητικών συντακτών.

Η είδηση του θανάτου του πολυαγαπημένου συναδέλφου Χρήστου Μουρδουκούτα έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στον κόσμο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Εν μέσω των εργασιών του 8ου Διεθνούς Σχολείου του ΠΣΑΤ, στην Αρχαία Ολυμπία, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή το πρωί της Παρασκευής (29/10) από το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΤ για να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μνήμη του Χρήστου Μουρδουκούτα.

Ο Χρήστος Μουρδουκούτας γεννήθηκε το 1963 στην Καλαμάτα. Σπούδασε νομικά και πολιτικές επιστήμες στην Περούτζια της Ιταλίας και εν συνέχεια φοίτησε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλούσε ιταλικά, αγγλικά και γαλλικά.

Υπηρέτησε με ζέση το ρεπορτάζ στίβου, με το οποίο ήταν επιφορτισμένος στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), όπου και εργαζόταν από το 1994 έως και τον απρόσμενο και πρόωρο θάνατό του, ενώ για πολλά χρόνια υπήρξε συνεργάτης στο γραφείο Τύπου του ΣΕΓΑΣ.

Εμείς στον ΠΣΑΤ, αλλά και όλοι οι συνάδελφοί του θα τον θυμόμαστε για το πάθος και την αφοσίωσή του στον στίβο και εν γένει στον αθλητισμό, την εργατικότητά του και τα συναδελφικά αισθήματά του.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στη σύζυγό του, Μαρία, και στις τρεις κόρες του».

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στη Μεταμόρφωση (έναντι δημαρχείου) στις 12:00 τη Δευτέρα (1/11) και στις 13:00 θα τελεστεί η κηδεία στο νεκροταφείο Μεταμόρφωσης.

Η οικογένεια του Χρήστου Μουρδουκούτα επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα