Κολωνός: Στο δόκανο της αστυνομίας σκληρή συμμορία ανηλίκων (vids)

Τρία ηγετικά μέλη μίας μεγάλης συμμορίας ανηλίκων που σκορπούσε τον φόβο και τον τρόμο στον Κολωνό και άλλες συνοικίες της Αθήνας συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία. Μεταξύ άλλων αντιμετωπίζουν και την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσαν τα μέλη μιας από τις σκληρότερες συμμορίες ανηλίκων που έχουν δράσει ποτέ στη χώρα μας.

Μάλιστα τα μέλη της κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με θύμα έναν 16χρονο μαθητή, στις 26 Οκτωβρίου στο 1ο ΕΠΑΛ Αθηνών, στον Κολωνό, τον οποίο οι δράστες μαχαίρωσαν στον θώρακα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Μάλιστα ο 16χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί επτά ημέρες στην εντατική έως ότου καταφέρει να διαφύγει εντελώς τον κίνδυνο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η συμμορία ανηλίκων απαριθμούσε τουλάχιστον 20 μέλη και αναρτούσε τα «κατορθώματά της» στα social media με την ονομασία «Kolonos Hooligans Family».

Η συμμορία είχε σαν έδρα της τον Κολωνό, όμως η δράση της επεκτεινόταν σε πολλές συνοικίες της Αθήνας, έχοντας συνήθως στόχους συνομήλικους ή μικρότερης ηλικίας μαθητές, στους οποίους επιτίθονταν όταν ήταν μόνοι ή παρέα με κάποιον φίλο τους.

Στα χέρια των αστυνομικών έχουν πέσει μέχρι στιγμής τρία από τα αρχηγικά μέλη της συμμορίας, ένας 15χρονος Ρουμάνος, ένας 16χρονος Έλληνας και ένας 17χρονος Αλβανός.

Πηγή: topontiki.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα