Τζανακόπουλος: «Περισσότεροι από 20 οι νεκροί»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για 3 διαφορετικά μέτωπα και 15 ταυτόχρονες εστίες φωτιάς σε όλη την Αττική, που σχημάτισαν ανυπέρβλητο κλοιό. Πάνω από 80 οι τραυματίες, εκ των οποίων οι 11 σοβαρά.

Πολύ μεγαλύτερος από τις αρχικές πληροφορίες είναι ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους, εξαιτίας των πυρκαγιών που μαίνονται σε όλη την Αττική, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος σε ενημερωτικές δηλώσεις που έκανε στις 2:45 το πρωί.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως οι νεκροί από τις πυρκαγιές σε όλη την Αττική είναι πάνω από 20, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 80, εκ των οποίων οι 11 σοβαρά. Παράλληλα, τόνισε πως στο ξεκίνημα των πυρκαγιών υπήρξαν 3 διαφορετικά μέτωπα και 15 ταυτόχρονες εστίες φωτιάς, που δημιούργησαν ανυπέρβλητο κλοιό σε όλη την Αττική.

Ο κ. Τζανακόπουλος πρόσθεσε πως ύστερα από έκκληση της κυβέρνησης στις ΗΠΑ η οποία βρήκε ανταπόκριση, από το πρωί της Τρίτης θα ίπταται πάνω από την Αττική μη επανδρωμένο αεροσκάφος UAV, που θα παρατηρεί και θα εντοπίζει κάθε ύποπτη ενέργεια.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα