Μητσοτάκης: «Εκλογές σε 12 μήνες από σήμερα»

Στους 12 μήνες έθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον εκλογικό πήχη κλείνοντας με την ομιλία του το 14ο συνέδριο της ΝΔ

Σίγουρος για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές οι οποίες θα γίνουν σε 12 μήνες από σήμερα, όπως χαρακτηριστικά είπε, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 14ου συνεδρίου της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τα μέλη του κόμματος οι οποίοι βρέθηκαν στο Metropolitan Expo κατά το τριήμερο συνέδριο λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη.

«...Σήμερα οργανώσαμε το μεγαλύτερο συνέδριο στην ιστορία της παράταξής μας με την πιο πυκνή συμμετοχή», αυτό επισήμανε ο πρωθυπουργός. Πρόσθεσε επίσης:
«Εθνικό στόχο αποτελεί μέσα το καλοκαίρι η έξοδος της χώρας μας από την τελευταία φάση της ενισχυμένης εποπτείας, για να κλείσει επιτέλους αυτό το τραυματικό κεφάλαιο το οποίο άνοιξε πριν από μια δεκαετία..."
Επανέλαβε ότι η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για όλους τους Έλληνες «σηματοδοτεί την επιλογή μας να συνεχίσουμε την πολιτική των φοροελαφρύνσεων».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα