Καταγγελία ειδικευόμενης στα Χανιά: «Αρνήθηκαν αξονική σε πολυτραυματία»

Σύμφωνα με ειδικευόμενη χειρουργό του νοσοκομείου Χανίων, ακτινολόγος αρνήθηκε αξονική τομογραφία σε 18χρονο πολυτραυματία.

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας, στην ΕΡΤ Χανίων, η γιατρός ήταν στα επείγοντα όταν τα ξημερώματα της Κυριακής κλήθηκε να εξετάσει τον 18χρονο νεαρό θύμα τροχαίου, ο οποίος στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η ειδικευόμενη γιατρός έκρινε απαραίτητο να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και αφού ενημέρωσε τους επιμελητές της και με τη σύμφωνη γνώμη τους, επικοινώνησε με τον εφημερεύοντα ακτινολόγο, ο οποίος αρνήθηκε να προχωρήσει στην ιατρική πράξη. Σύμφωνα με την καταγγελία της, μάλιστα, της απευθύνθηκε με υποτιμητικό και προσβλητικό τόνο.

Μάλιστα η ειδικευόμενη γιατρός δηλώνει στην αναφορά της στη διοίκηση του νοσοκομείου ότι δέχθηκε την οργισμένη φραστική επίθεση του ακτινολόγου ο οποίος φαίνεται ότι πήγε στα ΤΕΠ και -σύμφωνα με μάρτυρες- επιχείρησε να της επιτεθεί!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κατερίνας Πολύζου στην ΕΡΤ, ο κ. Μπέας επικοινώνησε άμεσα την ειδικευόμενη χειρουργό, προκειμένου να ενημερωθεί εκτενώς για το συμβάν, ενώ διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, από τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Παπαδάκη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα