Πέθανε η ηθοποιός Αν Χες - «Επιθυμία της να γίνει δωρητής οργάνων», είπε η οικογένειά της

Η Αν Χες άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή (12/8), καθώς η οικογένειά της αποφάσισε την αποσύνδεσή της από τη μηχανική υποστήριξη, στην οποία βρισκόταν ούσα εγκεφαλικά νεκρή τις τελευταίες μέρες ύστερα από σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη.

Την τελευταία της πνοή άφησε η 53χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Αν Χες, η οποία νοσηλευόταν έχοντας υποστεί ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη, μετά το σοβαρό τροχαίο που υπέστη προ ημερών, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες.

Εκπρόσωποι της οικογένειας ανακοίνωσαν το πρωί της Παρασκευής ότι ήταν πλέον εγκεφαλικά νεκρή και γι’ αυτό αποφασίστηκε να την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη.

Η 53χρονη ηθοποιός παρέμενε σε αναπνευστήρα μέχρι να διαπιστωθεί αν τα όργανά της μπορούσαν να αξιοποιηθούν για μεταμοσχεύσεις, όπως η ίδια η Αν Χες επιθυμούσε. Σύμφωνα με τους συγγενείς της «ήταν από καιρό επιθυμία» της να γίνει δωρητής οργάνων.

Το τροχαίο έγινε την περασμένη Πέμπτη, με την ιστοσελίδα TMZ να αναφέρει ότι η ηθοποιός κατά τη διάρκεια του ατυχήματος ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης, αλλά όχι αλκοόλ.

Οι διασώστες που την απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου, είπαν ότι η Αν τους μιλούσε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ενώ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αρχικά η κατάστασή της ήταν σταθερή, όπως είχε αναφέρει η εκπρόσωπός της.

Αλλά η ηθοποιός λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις της και στις 8 Αυγούστου η εκπρόσωπός της ενημέρωσε πως η Χες βρισκόταν σε «εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση» και είχε πέσει σε κώμα.

cnn.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα