Κολωνός: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 5χρονος που έχασε τις αισθήσεις του μετά από φωτιά (vid)

Διασωληνωμένο νοσηλεύεται το 5χρονο αγόρι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα στον Κολωνό.

Διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν νοσηλεύεται το 5χρονο αγόρι που ανασύρθηκε το βράδυ της Κυριακής (27/11) χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο διαμέρισμα στον Κολωνό.

Από το διαμέρισμα πρόλαβαν να βγουν τα δύο μεγαλύτερα αδερφάκια του 7 και 12 ετών, τα οποία διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Κυριακής (27/11) όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Αλκυόνης στο Μεταξουργείο, όπου διέμενε μια οικογένεια με τα τρία ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 5, 7 και 12 ετών.

Οι γείτονες που είδαν τους καπνούς, κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έσπευσε και έσβησε άμεσα τη φωτιά με 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα. Παράλληλα απεγκλώβισε τα τρία ανήλικα παιδιά, το μικρότερο όμως δίχως να έχει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι υπήρχαν πολλά φώτα LED, ενώ ο πατέρας εικάζει πως η φωτιά μπορεί να ξεκίνησε από έναν αναπτήρα με τον οποίο έπαιζε στον καναπέ του σπιτιού το ένα από τα μεγαλύτερα αδέρφια του 5χρονου αγοριού.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα