Έρχονται χιόνια και στην Αττική (pics)

Θα χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με τους περισσότερους μετεωρολόγους

Αλλαγή σκηνικού του καιρού αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα με τα χιόνια να καταφτάνουν σαν το... πολικό εξπρές και στην Αττική! Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε σύγχυση σχετικά με το εάν θα πέσουν χιόνια στην Αττική με τους μετεωρολόγους να διαφωνούν.

Όμως, εδώ και μερικές ώρες σχεδόν όλοι συνηγορούν στο ότι από το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας η Αττική όχι μόνο θα ντυθεί στα λευκά, αλλά είναι πολύ πιθανό να το στρώσει μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας!

Όπως ενημέρωσε ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσία, Θοδωρής Κολυδάς, σε ανάρτησή του στο Twitter, «θα δείτε έκτακτο δελτίο καιρού αύριο».

Πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική από την Κυριακή

Η ανατροπή στις αρχικές εκτιμήσεις για ένα... καλό Σαββατοκύριακο φέρνει χιόνια στην Αττική μέχρι και μέσα στην Αθήνα! Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς ανακοίνωσε μέσω των social media ότι την Παρασκευή θα εκδοθεί έκτακτο δελτίο, καθώς και ότι η επιδείνωση αναμένεται από την Κυριακή. Η ΕΜΥ προβλέπει για την ερχόμενη Κυριακή τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια και χιόνια στα ορεινά - ημιορεινά της βόρειας χώρας, με πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι. Αντίστοιχο το σκηνικό του καιρού και στην υπόλοιπη χώρα με τοπικές βροχές ή χιονόνερο.

Καλλιάνος: «Αύριο οι απαντήσεις για τον χιονιά της Κυριακής»

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Καλλιάνος ζητά να υπάρξει ψυχραιμία καθώς «αύριο θα υπάρξουν οι τελικές απαντήσεις για τον πιθανό χιονιά της Κυριακής».

Αναλυτικά:

«ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΘΑΝΟ ΧΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Μέχρι και το Σάββατο, για την Αττική, ισχύει ότι σας έχω πει εδώ και μέρες. Ότι δηλαδή δεν περιμένουμε τίποτα από άποψη χιονοπτώσεων και το πολύ το βράδυ του Σαββάτου να χιονίσει στα πολύ ψηλά της Πεντέλης και της Πάρνηθας».

Πηγή: cnn.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα