Ηράκλειο: Προφυλακιστέος ο 35χρονος που άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών

Μέσα από το νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ απολογήθηκε ο 35χρονος δράστης του αιματηρού επεισοδίου στην περιοχή Γαζίου του Ηρακλείου Κρήτης.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του την Παρασκευή (17/2) ο 35χρονος που άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών το μεσημέρι της Τρίτης (14/2) στην περιοχή Γαζίου του Ηρακλείου Κρήτης, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αιματηρού επεισοδίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το creta24.gr ο δράστης βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος στο ΠΑΓΝΗ, έως ότου το υγειονομικό προσωπικό επιτρέψει τη μεταφορά του στη φυλακή.

Σε δηλώσεις της στο ίδιο μέσο, η δικηγόρος του Θεονύμφη Μπέρκη, ανέφερε πως ο κατηγορούμενος «αρνήθηκε τις πράξεις, δήλωσε ότι δεν υπήρχε δόλος να προκαλέσει καμία βλάβη και επιφυλάχτηκε να απαντήσει επί των πραγματικών περιστατικών, όταν λάβουμε γνώση της δικογραφίας, καθόσον σήμερα το πρωί, διορίστηκα συνήγορος υπεράσπισης».

Υπενθυμίζεται ότι, πρόκειται για σεσημασμένο για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν φέρεται να είχε απασχολήσει τις τοπικές αρχές και για έντονα ψυχιατρικά προβλήματα.

Σε βάρος του 35χρονου έχουν ασκηθεί επιπλέον διώξεις για παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία και διώξεις περί ναρκωτικών ουσιών αλλά και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

cnn.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα