Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες οπαδικής επίθεσης στον Εύοσμο – Τον ρώτησαν «τι ομάδα είσαι;»

Στην εξιχνίαση οπαδικής επίθεσης σε βάρος ζευγαριού, που σημειώθηκε το βράδυ της 9ης Απριλίου 2022 στον Εύοσμο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, ταυτοποιώντας ως δράστες τέσσερα άτομα και δύο συνεργούς τους.

Αναλυτικά αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, έπειτα από επισταμένη έρευνα, εξιχνίασαν υπόθεση επίθεσης σε βάρος δύο ατόμων, που έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2022, σε πάρκο στην περιοχή του Ευόσμου.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων εμπλεκομένων νεαρών ημεδαπών, σε βάρος των οποίων, καθώς και δύο ακόμη συνεργών τους, σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, οι δράστες είχαν προσεγγίσει 20χρονο ημεδαπό και την 18χρονη φίλη του και εκδήλωσαν επίθεση εναντίον τους με οπαδικά κίνητρα, τραυματίζοντας τον πρώτο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Όπως είχε γράψει το GRTimes σε ρεπορτάζ του οι νεαροί φορώντας κουκούλες και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κινήθηκαν απειλητικά προς το ζευγάρι που κάθονταν σε παγκάκι επί της οδού Αλέξανδρου Παπάγου στον Εύοσμο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι πλησίασαν τον νεαρό και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι. Εν συνεχεία, ο νεαρός απάντησε ότι δεν υποστηρίζει κάποια ομάδα, ωστόσο οι ίδιοι δεν πείσθηκαν με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν μέχρι να πέσει στο έδαφος.

Πηγή: grtimes.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα