Ως μάρτυρας κατέθεσε ο Τζιμπούρ στην Ασφάλεια για το αυτοκίνητο που οδηγούσε

Ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής δέχτηκε έλεγχο από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την στιγμή που οδηγούσε στον Άλιμο που αντιλήφθηκαν ότι το συγκεκριμένο όχημα είχε διαφορές στον αριθμό πλαισίου του κινητήρα και στην άδεια κυκλοφορίας.

Μία αναπάντεχη μικρή ταλαιπωρία περίμενε χθες το βράδυ τον παλιό και γνωστό ποδοσφαιριστή μεγάλων ελληνικών ομάδων Ραφίκ Τζιμπούρ ο οποίος δέχτηκε έναν έλεγχο από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή του Αλίμου και τον σταμάτησαν ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του για να τον ελέγξουν.

Φαίνεται πως οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν κατά τον τυχαίο έλεγχο, ότι το συγκεκριμένο όχημα είχε διαφορές στον αριθμό πλαισίου του κινητήρα και στην άδεια κυκλοφορίας, ενημέρωσαν την Ασφάλεια και τους ζητήθηκε να οδηγηθούν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας οδηγός και αυτοκίνητο, ώστε να ελεγχθεί η νομιμότητα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του οχήματος και έτσι οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής για να καταθέσει ως μάρτυρας.

Στην Ασφάλεια μάλιστα παρουσίασε έγγραφα που αποδείκνυαν πως το συγκεκριμένο όχημα απλά το είχε νοικιάσει από ιδιώτη και δεν είχε καμία περαιτέρω γνώση για την ιστορία του.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του αποχώρησε. Η έρευνα όμως για το συγκεκριμένο όχημα που κατασχέθηκε και τον ιδιοκτήτη του συνεχίζεται, καθώς εκείνος αναζητείται για να δώσει τις εξηγήσεις του, αφού η άδεια κυκλοφορίας είναι ουσιαστικά πλαστή.

πηγή: News247


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα