Κως: Τα πρώτα ευρήματα από τη σορό της Αναστάζια δείχνουν στραγγαλισμό

Σε στραγγαλισμό παραπέμπουν τα πρώτα ευρήματα από τη σορό της 27χρονης Αναστάζια, η οποία βρέθηκε στις Αλυκές της Κω.

Σε στραγγαλισμό αποδίδεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε κατάσταση αρχικής σήψης το απόγευμα της Κυριακής (18/6) μετά από έξι ημέρες ερευνών, σε υγροβιότοπο στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα βρέθηκε μέσα σε χόρτα, κάτω από ένα δέντρο μόλις 1 χλμ από το σπίτι του συλληφθέντα Μπαγκλαντεσιανού και κοντά σε υδροβιότοπο από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες.

Η σορός εντοπίστηκε σε σακούλα από τη μέση και πάνω ενώ παράλληλα την είχαν καλύψει με κλαδιά και ξερά χόρτα. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

Πλέον, η μακάβρια διαδικασία προβλέπει την αναγνώριση από τα συγγενικά της πρόσωπα, προκειμένου να συνεχιστεί και η νεκροψία - νεκροτομή με την έκθεση του ιατροδικαστή που αναμένεται επισήμως την Δευτέρα (19/6).

Το πτώμα της 27χρονης κοπέλας είναι αυτό που θα «μιλήσει» για τον ή τους δολοφόνους της, αφού ο ιατροδικαστής θα συλλέξει υλικό DNA από τα νύχια του θύματος, σε περίπτωση που κατάφερε να αντισταθεί και να παλέψει για τη ζωή του.

cnn.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα