Τέμπη: Το... μπαλάκι των ευθυνών για το μπάζωμα

Στην Πυροσβεστική ρίχνει τις ευθύνες για μπάζωμα στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη η Κυβέρνηση.

Με κάθε τρόπο επιχειρεί η κυβέρνηση να αποποιηθεί των ευθυνών της για το μπάζωμα στο σημείο του δυστυχήματος των Τεμπών.

Ένα από τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία είναι το ποιος ή ποιοι έδωσαν την εντολή να καθαριστεί και να μπαζωθεί το συγκεκριμένο σημείο, λίγες ημέρες μετά το συμβάν, κάτι που, όπως καταγγέλλεται, είχε ως αποτέλεσμα να σβηστούν και να εξαφανιστούν στοιχεία που θα έπαιζαν καθοριστικό ρόλο στις εν εξελίξει έρευνες.

Καρυστιανού: "Με εντολή Τριαντόπουλου το μπάζωμα"

Μιλώντας τις προηγούμενες ημέρες στο Alert, η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών 2023, δήλωσε πως είχε στείλει εξώδικο προς τον πρώην περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό, καθώς είχε μάθει ότι το μπάζωμα ήταν απόφαση της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με την ίδια, ο κ. Αγοραστός, σε γραπτή απάντηση, επισήμανε ότι ακολούθησε εντολές, οι οποίες ήρθαν από τον Χρήστο Τριαντόπουλο.

«Εγώ έστειλα ένα εξώδικο στον κ. Αγοραστό και έλαβα μία απάντηση γραπτή, η οποία ανέφερε ότι “εγώ ακολουθούσα εντολές, οι οποίες ήρθαν από τον κύριο Τριαντόπουλο. Έγιναν δύο συνεδριάσεις και μου δόθηκε αυτή η εντολή”» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο εκείνο, δημοσιογράφος ρώτησε αν «αυτό το έγγραφο υπάρχει στη δικαιοσύνη και δεν έχει γίνει τίποτα», με τη Μαρία Καρυστιανού να απαντά «τίποτε».

Πηγή: news247.gr


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα