Ένταση στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου - Γεωργιάδη: Τόσο πολύ με φοβάστε;

Ανέβηκαν πολύ οι τόνοι στην συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή, ενώ στο βήμα βρισκόταν η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία για αρκετή ώρα αντιπαρατέθηκε με τους βουλευτές της ΝΔ.

Ανέβηκαν πολύ οι τόνοι στην συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή, ενώ στο βήμα βρισκόταν η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία για αρκετή ώρα αντιπαρατέθηκε με τους βουλευτές της ΝΔ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε τον λόγο για λίγα λεπτά και αφού έκανε παρατηρήσεις στον τρόπο με τον οποίο αντιδρούσε σε όσα έλεγε στον Κώστα Καραμανλή στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο κατηγόρησε ότι κρύβεται και ότι επέλεξε να μιλήσει τελευταίος ως κατηγορούμενος.

Απευθυνόμενη στον Κώστα Καραμανλή του ζήτησε εξηγήσεις γιατί κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής σε συμφωνία με τον πρωθυπουργό και να πει τι αποφάσισε και τι συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη.

Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα είχε διάλογο με τον Άδωνι Γεωργιάδη στον οποίο συνέστησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του στα έδρανα, καθώς ο υπουργός Υγείας διαμαρτυρόταν για όσα έλεγε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Αφού την διέκοψε ο πρόεδρος Αθανάσιος Μπούρας, λέγοντάς της ότι έχει κρατήσει όλους τους χρόνους από τους προλαλήσαντες και εκείνη έχει μιλήσει περισσότερο από όλους, τότε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημείωσε πως «για να με διακόπτετε και να μην αφαιρείται τον χαμένο χρόνο μάλλον με φοβάστε».

Και η πρόεδρος της Πλεύσης ολοκλήρωσε την ομιλία της δείχνοντας φωτογραφίες από προσωπικά αντικείμενα θυμάτων και λέγοντας απευθυνόμενη προσωπικά στον Κώστα Καραμανλή: «Κύριε Καραμανλή μόνο αυτό θα σας πω: Είναι ντροπή και ντρέπομαι. Ντρέπομαι για λογαριασμό σας».

«Σε εμένα μου λέτε "έτσι";»

Αναλυτικά ο διάλογος, όταν η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» πήρε τον λόγο και σχολιάζοντας τη στάση του Κώστα Καραμανλή και του πρωθυπουργού, τη διέκοψε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέροντας «μην μας κάνετε παρατηρήσεις. Εισαγγελέας είστε κυρία μου;».

- «Σε εμένα μου λέτε ''έτσι'';», ρώτησε η κα. Κωνσταντοπούλου για να απαντήσει ο πρόεδρος της Βουλής κ. Μπούρας «δεν είστε σε δικαστήριο. Σας παρακαλώ να απευθύνεστε στο ακροατήριο».

Τότε, ακολούθησε ο εξής διάλογος ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, Άδωνι Γεωργιάδη και Θανάση Μπούρα:

- Κωνσταντοπούλου: Τι είπατε;

- Γεωργιάδης: Κυρία εθνική εισαγγελεύς

- Μπούρας: Συνεχίστε σας παρακαλώ

- Κωνσταντοπούλου: Εκτίθεστε

- Μπούρας: Εγώ δεν εκτίθεμαι και δεν σας φοβάμαι. Μην απευθύνεστε στο ακροατήριο αλλά στο προεδρείο

- Κωνσταντοπούλου: Σε εμένα το λέτε; Δεν ακούτε την οχλαγωγία; Εσείς και ο κ. Γεωργιάδης είστε εκτεθειμένοι γι αυτό και με βλέπετε ως εισαγγελέα

- Μπούρας: Σας παρακαλώ έχουμε και εμείς αντοχές. Συνεχίστε. Δεν είστε σε δικαστήριο



Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα