ΟΣΥ: Πώς έγινε το ατύχημα στην Πανεπιστημίου του τρόλεϊ με το τουριστικό λεωφορείο (vid)

Όπως επισημαίνεται «η ΟΣΥ θα διερευνήσει τα ακριβή αίτια του συμβάντος, διαβεβαιώνοντας ότι η ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων παραμένει βασική της προτεραιότητα».

Ανακοίνωση για το ατύχημα που συνέβη το μεσημέρι στην Πανεπιστημίου με τρόλεϊ και τουριστικό λεωφορείο εξέδωσαν οι Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ ΑΕ).

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «κατά την εκτέλεση του δρομολογίου τρόλεϊ της γραμμής 12, επί της οδού Πανεπιστημίου 56, η κεραία του οχήματος εξήλθε του γάντζου.

Δε διαπιστώθηκε τραυματισμός

Βάσει πρωτοκόλλου, ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα προκειμένου να αποκαταστήσει τη λειτουργίας της κεραίας. Διώροφο τουριστικό λεωφορείου που ακολουθούσε χτύπησε την κεραία με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά στο άνω παρμπρίζ, ενώ η κεραία που έσπασε χτύπησε τα τζάμια του τρόλεϊ.

Στο σημείο έφτασε διασώστης του ΕΚΑΒ προκειμένου να ελέγξει για τυχόν τραυματισμούς. Ελέγχθησαν 5 επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου, δεν διαπιστώθηκε τραυματισμός σε κανέναν επιβάτη και όλοι οι εμπλεκόμενοι αποχώρησαν από το σημείο χωρίς να χρειαστούν περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Η ΟΣ.Υ. Α.Ε. θα διερευνήσει τα ακριβή αίτια του συμβάντος, διαβεβαιώνοντας ότι η ασφάλεια των επιβατών και των εργαζομένων παραμένει βασική της προτεραιότητα».

Αστυνομικές πηγές νωρίτερα ανέφεραν ότι 6 τουρίστες τραυματίστηκαν ελαφρά με εκδορές.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Επίσης ενημερώθηκε η Αστυνομία και η Τροχαία πήρε καταθέσεις προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα