Συνέλαβαν συμμορία ληστών που κρύβονταν στην Πανεπιστημιούπολη

Τον χώρο της Πανεπιστημιούπολης χρησιμοποιούσαν για να κρύβονται δυο ληστές που συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα από το τμήμα ληστειών και διαρρηκτών, καθώς είχαν κάνει έντεκα ληστείες στην περιοχή του Ζωγράφου και στην Μιχαλακοπούλου.

Η συμμορία αφού εισέβαλε κυρίως σε μίνι μάρκετ και πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών απειλούσαν με μαχαίρι υπαλλήλους και ιδιοκτήτες και αμέσως μετά, αφού άρπαζαν τις εισπράξεις φρόντιζαν να εξαφανίζονται με το όχημα που χρησιμοποιούσαν, μέσα στην Πανεπιστημιούπολη.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μάλιστα σε μία περίπτωση άρπαξαν το υπάλληλο την ώρα που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα και αφού με τη βία τον έβαλαν μέσα, τον απείλησαν να τους δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο και αμέσως μετά έσπευσαν να εξαφανιστούν στην «ασφάλεια» που τους έδινε η Πανεπιστημιούπολη.

Όμως μετά από έρευνα που έκαναν οι αρχές και αφού τους ταυτοποίησαν έστησαν καρτέρι έξω από την Πανεπιστημιούπολη και την ώρα που έφευγαν από το campus τους συνέλαβαν.

Ο ένας από τους δύο είναι σεσημασμένος ενώ οι αξιωματικοί της ασφάλειας αναζητούν ένα άτομο ακόμη, το οποίο είναι και αυτό μέλος της συμμορίας.

ΠΗΓΗ: CNN


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα