Νικόλαος-Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου

Την απόφαση να χωρίσουν πήραν Νικόλαος και Τατιάνα Μπλάτνικ

Με την επισήμανση ότι θα συνεχίσουν την σχέση τους με τις «ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης» αλλά και ότι θα παραμείνουν στην Ελλάδα «τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους», ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ, ανακοίνωσαν την απόφασή τους να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου.

Και οι δύο «εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την οποία πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την οποία πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα